devrialemsah ortopedi çocuk veya büyük farklı bölümlerden mi randevu alınmalı devlette çocuk için yok / çocuk bölümü ortopediye gitmen gerek bizle alakası yok dedi ama bende normal ortopediden aldım yalnışmıki pediatrik ortopedi diye bölüm yok tek başına
S_x_w devrialemsah kızım 1.5 yaşında normal ortopediye götürdüm ben de çocuk için yok bulunduğum şehirde normalde de yok sanırım 🫣
Nik_mik_yok devrialemsah pediatrik ortapedi yok , normal polikliniğe almanız gerekiyor. Kalça çıkığı için gidecekseniz , önce elle muayene sonra ultrason cekiliyor
devrialemsah Nik_mik_yok yok yürüyor dışa dönük basıyor onu göstermek istiyorum kalça çıkıklığı vs ilk doğduğu zamanlarda ki kontrolerde normaldi bu dışa dönük basmakta yeni yürüyene bormal diyor internet ama içim rahat etmiyor geç kalmamak adına randevu aldım normal ortopediden ama aklım karıştı tşk ederm
devrialemsah bukaga özel mi devlette nasıl randevu yada nereden almalıyım bulamadım adı ne diye geçiyor
bukaga devrialemsah cocuk ortopedi diye cıkıyor canım özelde gittim. Bu arada neden gidiyorsun acaba?