petitonunannesii Kizlar oğlum alerjik hic kilo alamıyor diğer bölümlere de gideceğiz gastroenteroloji metabolizma rahatsızlıkları genetik endokrinoloji bunlara görünecez ama alerjiden kaynakli olacağına inanmak istiyorum .Sizde kilo alımlar nasıl
Nurselihiranur petitonunannesii cnm alerjisi olan besini bulunca kilo alımı geriye gelir. Bağırsakları alerjik besinden kaynaklı olarak besinşeri sindiremediği için kilo alamıyor. Bir şeyler atlıyorsunuz. Neler kestiniz yazar mısın?
petitonunannesii Nurselihiranur Ben süt ürünleri ve yumurtayı kesmiştim deri testi yapıldı yumurta akı ve ceviz çıktı ama zaten onları da tuketmiyordum süt ürünlerini çıkmadı testte
Nurselihiranur petitonunannesii kızım 20 günde 200 gr almıştı. Sonra herşeyi kesince kilo alımı düzeldi. Kaka gaz hepsi düzeldi
Nurselihiranur petitonunannesii süt ürünkeri çapraz alerji yapması nedeniyle eti de etkiliyor kuzu eti yiyebiliyorum ben sadece. Kabuklu kuruyemişlerin hiçbirini tüketmiyorum
petitonunannesii Nurselihiranur İşte bizimki deri testinde süte alerji çık.asi sadece yumurta akı ve ceviz
Nurselihiranur petitonunannesii tmm süt çıkınca eti de kesiyorlar laktozintöleransı mı yoksa proteinden mi kaynaklı olduğu bilinmediği için
Gamze57 Yumurtanın beyazına ve ev tozuna alerjimiz çıktı doktor alerji mamasını bebeğimin kabul etmeyeceğini söyledi ek gıdaya geçirdi
FerideDeniz petitonunannesii kakadan mı bakıyorlar acaba nasıl anlaşılıyor laktoz intoleransı mı yoksa alerji mi olduğu?