Keremsmother Merhaba anneler benim 4,5 aylık oğlum var ara sıra yüzü kızarıyordu sivilce gibi mustelanın kremini sürdük geçti bugün de nokta şeklinde kan gördüm kakasında merakımdan soruyorum bebeği alerjik olup diyet yapmadan bu durumdan kurtulan var mı acaba ?
midekoruyucu Keremsmother sanmıyorum 😬 zor bi süreç Allah yardımcınız olsun. Ben hala süt ve yumurtadan uzak duruyorum 😬😬😬
Aliaslan1 Keremsmother ben değil ama benim bir arkadaşım yaşamıştı çok doktor gezdi anne sütünü kestiren bile oldu sonra bir hoca buldu adını hatırlamıyorum. Tekrar anne sütüne döndürdü doktor ve diyetini açtırdı kakada bol miktarda kan görene kadar sıkıntı yapma her şeyden ye bebeğin vücudu alışsın dedi. Ek gıdaya geçince sorun geçecek dedi gerçekten de öyle oldu hafif nokta nokta kan görmüştü kakasında hoca sorun etmemişti. Ama her doktor farklıdır bişey diyemem bazıları anne sütünü bile kesiyor dediğim gibi
Betul-85 Keremsmother Benimde kızım 3 aylık kakası hep mukusluydu sonunda kanda gördüm.Doktor diyet yapmamamı alışabilceğni söledi.Normal yememe devam ediyorum
Keremsmother midekoruyucu gerçekten Allah yardımcımız olsun çok zor bakalım araştırıyorum benim doktorum bebeğin kilo alımı güzel alerjisi varsa bile çok azdır diyet yapma dedi bebeğimde huzursuz bir bebek değil ama işte kan görünce endişelendim
Keremsmother Aliaslan1 yani burda yorumları okuyorum diyet yaptım sütüm azaldı bebeğin gelişimi yavaşladı vs vs . bunları yaşamamak adına araştırıyorum annemle konuştuk küçükken erkek kardeşimin mercimek alerjisi varmış vücudu kabarıyormuş diyet falan yapmadım kendiliğinden geçti dedi kafam karışık doğrusu 🤷🏻♀️
Bibebebi Aliaslan1 bana da eğer diyet yapmazsan çocuğunun bağırsaklarında kalıcı hasara yol açabilirsin hatta gelecekte çölyak vs hastalıklra sebep olabilirsin demişti dr hangisine güvenicez gerçekten yaa
midekoruyucu Keremsmother takipte olun, bizde kan önceleri azdı 1-2 parça sonradan artmaya başladı o yüzden korkudan diyet yaptım. Ona göre sizde önleminizi alırsınız ♥️
Kucukhobby Keremsmother merhaba sadece kakada mukus veya kan varsa çok önemsemiyo doktorlar. Kanın fazla olması gerekiyor. Benim kızım çok fazla kusuyordu kilosuna yansıyordu bu durum. O yüzden diyet yaptım. Kusmaları azaldı. Eğer sizde öyle bi durum varsa diyet yapın. Yok bebeğiniz huzurluysa gerek yok
Keremsmother midekoruyucu tamamdır teşekkür ediyorum aynen kan artarsa bende diyet yaparım artık 🤦🏻♀️
Keremsmother Betul-85 ya ne kadar arttı bu alerji neden oluyor acaba bende diyet yapma taraftarı değilim ama kan miktarı artarsa mecbur yaparım internette anaflatik şok geçirir falan yazıyor korktum doğrusu
Keremsmother Kucukhobby kusması eskisi kadar yok kilo alımı çok şükür iyi evet dediğiniz gibi kilosuna yansırsa diyet gerekir
Deniz27 Kucukhobby merhaba ya benim oğlumun da yüzünde kızarııklar oluyo ben süt ürünleri tüketince . Ama kakada kan, mukus , gürültü kaka, ishal kusma Bunların hiçbiri yok. Ben alerji doktoruna gitmedim. Bunun için diyet yaptırır mı ki
Yoruldum Keremsmother Annesi alerjik gıdaları tolere edemiyorlar en ufak bir şeyde hemen vücut tepkime gösteriyor zaten siz de ona kıyıp yiyemezsiniz eminim ☺️ Aylardır süt yumurta yoğurt peynir dışarıdan her hangi bir yiyecek paketli gıda yemiyorum zaten zamanla alışıyorsunuz keşke mümkün olsa ama maalesef bizler tüketirsek onlar hemen rahatsız olur
SeymaDe Keremsmother doktor görüşleri farklı oluyor bizim kaka da kan vardı sadece iki doktor alerji maması diyet önerdi kendi doktorumuz sorun yok probiyotiğe devam dedi ben ikna olmadım alerji doktoruna götürdüm kilo alımı normal egzeması yok kakadaki kan içinde bir fotoğraflar gösterdi kıpkırmızı her yer kan böyle olmadıkça biz önemsemeyiz zaten bağırsak tepkimeli alerjisi varsa bile kendiliğinden geçiyor 7 aya kadar diyet de önermiyoruz anne ye dedi bize klaire labs ın probiyotiğini önerdi biraz pahalı ama kullanmaya başladık anında kan geçti mukus devam ediyor kaka da ama doktorumuz bir sıkıntı yok diyor böyle bence probiyotik kullanın sizde
Keremsmother SeymaDe çok teşekkür ederim yanıtınız için probiyotiği doktorumuza danışarak deneyeceğiz yeterki bebiş iyi olsun 🤗
Brcunr111 SeymaDe bana da öyle dedi alerji doktoru ayn sizin gibi doktor gezdim. En son alerji doktoru aynı size dedikleri gibi dedi ama alerjisi çıktı dikkat edin derim.
Keremsmother _hamisanne ya bebeğinizin durumu iyiyse huzurlu görünüyorsa gülücükler saçıyorsa bana da saçma geliyor diyet yapmak tabi kakada ciddi problem yoksa dedikleri gibi çok kan gelirse bebek huzursuzsa gerekir ama kilo alımı iyi huzurlu bir bebek doktorumuz da gerek görmedi ama işte insanın içinde bir şüphe oluyor ya bu alerji geçmezse diye
yagizinannisi Keremsmother bizim bağırsak tepkiliydi o yüzden yaptım diyet kaçınca hemen ishal oluyordu ciltte o kdr kötü durum yoksa bilemedim bir de ek gıdaya erken başlamak bebeği alıştırmak daha erken atlatılıyormuş alerji
Keremsmother yagizinannisi bizim doktor günde altıya kadar kaka yapması normal dedi günde dört beş kez kaka yapıyor o yüzden gerek görmedi alerji çok zor bir süreç olduğundan araştırma gereği duydum
_hamisanne Keremsmother canım birşey dicem belki linclicekler ama yemin ederim oğlum çok huzursuz sürekli huzursuz ama şüphelendiği için yapmak istemedim doktor diyet dedi yapmıyorum sürekli kusuyor ve kilo kaybı da başladı bizde kskada birşey yok sadece huzursuz ve kusuyor sanırım baslicam ben