Zbs vermedim ama bnm o süreç için sabrım yoktu
ama düzen kurdum doktor önerisiyle 30 günlkken kontrolde artk yatış kalkış saatlerini düzenle demişti doktor o zaman kış mevsimiydi 7 de yatırıp sabah 7 de kalkmasını sağlayabilirsn zaman içinde de düzen olur diye yönlendirmişti doktor allah razı olsun cidden düzenli oldu yatış kalkış işi
kendinize uygun saat aralığında yatırmaya kaldırmaya çalışın yatmadan evvel rutin yapın banyo yapmk krem sürmk pijama giymek beslemek gaz çıkarmak gibi gibi bebek kaç aylıksa ona göre rutin yapıp yatcağını anlamasını sağlayın gün içi uyanıklık süresini bebeğn ayına göre takip edersiniz bu düzenle destekli uyuyosa desteği kesmediğin sürece düzen devam ediyo ama diyelim 8de uyudu gece 1 de emmeye kalkmak isteyebiliyo sabah 5te kalkıp yine meme arayabiliyo yani kesintisiz uyku olmuyo
sabrınız varsa önce düzen kurup sonra uyuttuğunz desteği keserek uyku süresini daha kaliteli yapabilirsnz ben 18 aya kdar emerek uyuttum gece sık kalktı zor oldu ama 18 aylıkken kendiliğinden gece uyanmamaya ya da uyanırsa da pışpışla uyumaya adapte oldu