Slm1122 Kızlar oğlum 10 gündür emekleme pozisyonu alıyordu dünden beri önüne bişey koyduğum da emekleme pozisyonunda kurbağa gibi zıplayarak gidiyor böyle alışıp emeklemezse haydi normal süreç mi bu sonra öğrencekmi bizde gariplikmi var😂
menekseyagmr Slm1122 takip etmek gerekir bir süre sonra hala aynıysa kaslarında bir zayıflık olabilir . Kas güçlendirme hareketleri yapabilirsiniz her gün ınstagramda @doktoranneninblogu diye bir sayfa var orda anlatmıştı bu durumu kendi kızınada güçlendirme hareketleri yapıyordu. İhmal edilmemesi gereken bir durummuş
Slm1122 midekoruyucu yaa çok komik 😂ama düşündürücüde böyle gider hep de emeklemeyi öğrenmez diye korktum😂
Slm1122 Sulegorkem ya ciddimisinin önce zıplarayarak göğsünü ileri öi attırıyordu canım ne kadar sonra emekledi
Slm1122 menekseyagmr evet takip ediyorum yapmaya çalışıyorum yaptıklarını ama yaptırtmıyor ki daha dünden beridir başladı emekleme çabasındaydı 10 gündür emeklicek dedim zıplayarak karnını öne vurup ilerliyor
tineanigra Slm1122 benim oğlan da kız da önce oturur pozisyonsa popolarının üzerinde zıplayarak dolanıyorlardı evi şimdi emekliyorlar
Slm1122 tineanigra benimki emekleme pozisyonunda göğsünü ileri attırıyor pat diye zıplayarak ilerliyor ya 😏
menekseyagmr Slm1122 anladım benim oğlumda dizlerini yere basmadan emeklerdi bacakları dik bi şekilde öyle öyle ondan sonra yürüdü. Oğlunuz daha yeni emekleme çabalarında ilerleyen zamanlarda normal emekleme moduna geçer inşallah