ozgevolkan benim bebeğim beyninde sıkın var evet o sıkıntı hala var dedikleri doğru çıktı ama hamileliğimi zehir ettiler
yaşamaz dediler eli yok ayağı yok kulağı duymaz ,ağzı yok yarık dudak , göz görmez, kulak duymaz, yatalak olur ,doğar doğmaz ölür hastaneden çıkamazsınız dediler tanının adı corpus collosyum agenezi ve beynin en önemli işlevini gören bir yapı konuşma görme duyma hareketleri etkileyen bir sinir sistemi elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah şuan kızım 4 buçuk aylık maşallah herşeyi çok iyi görmesi duyması ilgisi motor becerisi tabi bizi ne bekler bilemeyiz ama bir annenin en zor imtihanı evlatmış doğum yaptığımda bebeğimin doğmasına bile sevinmemiştim parmaklarını vücudunu kontrol etmekten ve işte o zaman anladım o benim MUCİZEM rabbim beni bir imtihana soktu elhamdulillah 😭 çok zorlu yollardan geçtim 32 haftamda aldırmayı düşündüm imza attım ölürüm dedim o acı çekmesin ben görmiyim dedim iyi ki de eşimi dinledim dünyalar güzeli bı evlada sahibim çok şükür rabbim yollarını bahtını açık etsin sağlıklı uzun ömürler versin hiç bir anne üzülmesin evladıyla sınananmasın şimdi nerde acı çeken evladıyla sınanan bir anne görsem daha ağırıyla yaşayan içimden ağlamak gelir
eğilip önünde ayaklarını öpesim gelir 😭