Ceren_301121 Merhaba kızlar bebegim 4 ay 28 günlük yavaş yavaş destekli oturuyor yanlız boynu hep sağ tarafa yatırılıyor sola yada düz tutmuyor başına gelen varmı acaba neden hep sağa doğru yatırıyor anlamıyorum 😞
Emirinannesiiiiiii Ceren_301121 Benim bebeğim de öyleydi bundan sonra kafasını hep sola doğru çevirin öyle uyutun Tortikolis diye hastalık bu ben erken farketmistim düzeldi sola yatırınca siz yinede doktora gosterin
Ceren_301121 Minkpndam bende doktora sordum normal dedi ama oturunca pat diye sağa yatırıyor sola çevirmeye çalışsamda kitliyor boynunu izin vermiyor 🤦🏻♀️
Ceren_301121 Minkpndam neden oluyormuş sizin doktorunuz bişey dedi mi bana çok sağa yatıyor diye diyor çevremdekiler ama hep sırt üstü yatar oğlum
Ceren_301121 Emirinannesiiiiiii doktora gösterdim bi sorun yok dedi annemlerde sağa dönüyor hep sola yatırmak gerekiyor birazda dediler ama çok inanamamıştım ben
Emirinannesiiiiiii Ceren_301121 valla sorun bu evet düzeliyor sen sürekli uyurken sola yatır onu bı sure sonra o boyun düzeliyor Bide tortikolis haraketleri var bak internetten uygula bebegine
Emirinannesiiiiiii Ceren_301121 Evet başla bı an önce o nasıl doktormus Bizimkini ben farketmistim sonra kontrollerde doktorda söyledi bu çocuğun kafası niye böyle diye
Ceren_301121 Emirinannesiiiiiii sordum daha tam tutamıyor dedi evet çünkü hep saga yatırıyor sola yatırmak için çabalıyorum çıglık kıyamet
Emirinannesiiiiiii Ceren_301121 Ben uyuyunca ssola çeviriyodum kafasını öyle dene bide yine bı doktora git istersen benimki 2 aylık falandı seninki büyümüş bakalım ne dicekler