Gta-35 İlk bir hafta cok guzel damladı simdi neler yapiyorum damlamıyor arkadaslar Allah aşkına nasıl kullanıyorsunuz bu damlayı?
antropologanne Gta-35 Biraz durunca nedense oyle oluyor sanki sekerlenmis gibi. Ben hep kapagini acip delik kismina biriken tortuyu temizleyip oyle damlatiyorum.
Oznur_0708 Babymoms hım bilmiyorum bana eczaneden dolapta verdiler dolapta durmadı gerekiyor du demişti hatta bende o şekilde muhafaza ediyorum
Buseasaf Gta-35 bende ayni seyleri yasiyorum bazen iyi damliyo bazen o kadar çalkalamama ragmen akmiyo ya sinir oluyorum bende dolaba koyuyorum zaten dolapta saklanmasi gerekiyo
Glcntna Gta-35 ben çay kaşığına damlatıp veriyorum artık öbür türlü durmuyor benimkindaha rahat oluyor
Denizzz88 Gta-35 azalmaya başladıkça öyle oluyor ben kapağını açıp ucunu falan temizliyordum işim bitince de şişeyi ters çevirip koyuyordum buarada açıldıktan sonra oda sıcaklığında muhafaza edin açılmadan önce dolapta
Bsrmrym Gta-35 eğer bir iki hafta kullandıktan sonu gelmeye başlamıştır benimki 3 haftada bit çünkü. En son var gibi görünüyor ama bir türlü gelmiyor. Ben de tüm kapağı söküp göz kararı koydum birkaç gün 😏