Adabebek05 Bugün doktorumuz 3 aylık bebeğimin kilosunun fazla olduğunu söyledi 6.100 kilomuz. Bebeğim sadece açken ağlıyor mama ile besleniyor zaten ve açken asla durduramıyorum kilo sizce çokmu sizin bebekler 3 aylıkken kaç kiloydu ☹️
AlpEmir Adabebek05 canım ben oğlumu 2 aylık olmadan kontrole götürdüm 6 kg ya yakın cıktı doktor umuz çok iyi dedi boyu da güzel uzamış gelişimini beğendi.zaten 4 kg nun üstünde doğmuştu tospiğim:) bu arada sadece anne sütü ile besleniyor oğlum.
emelsevinc Adabebek05 nasıl yani. Bende 3 aylık sağlık ocağına götürdüm 6300 civarıydı sanırım. Normal dediler. Neden fazla olsunki.
salakmisincemilee Adabebek05 3 aylıkken 7300 dü 4 aylık 8400 olmuş 6kilo bence fazla değil 3 aya göre
Yoruldum Adabebek05 3. Ay kontrolünde 7150ydi bebeğim sağlıklı bebek demişti doktor . Peki ne önerdi size 6000 kiloya fazla deyip ?
Aysimannesi Adabebek05 ne alaka gayet güzel kilosu bizimki 3 ay 10 günlük 6400 normal aralıkta DSÖ nün boy ve ağırlık grafikleri var onları inceleyin Google dan
Yoruldum Adabebek05 Anlıyorum bence kilosu gayet normal annesi benim politikam hep sık beslenme yönünde oldu öyle de devam edeceğim çok şükür hiç hastalık bilmedik bu zamana kadar, kesinlikle bağışıklık sistemini güçlendiriyor
Gamsee0952 Adabebek05 benim kızım da 8 ay 12 günlük 8500 falan en son öyleydi zayıf mı yani bilemedim bende ki her şeyi yediriyorum ayına göre hiç reddetmedi ek gıda anne sütü devam ediyoruz 🤷🏼♀️
Kader477 Adabebek05 3 aylık 6.700 normalde 3 aylık bebek kilosu 5.500-7.500 arası olması gerekir bence gayet normal