tatlismelegim Bebeğim 16 aylık yeniden hamile kalmak istiyorum sebebi de kızımın rahat ve uslu bir bebek olması sizce zorlanır mıyım
Alygkc tatlismelegim uslu da olsa sonuçta bakıma ilgiye muhtaç biraz zorlanabilirsiniz ben olsam biraz daha büyüdükten sonra düşünürüm su an küçük cünkü
kaganege tatlismelegim Bir çocuk uslu olursa diğeri afacan olur diyorlar. İlk bebeğin bezi bırakıp kendini rahat ifade edebiliyor olması gerekli bence.
Tuba tatlismelegim benim iki oğlumun arasında 18 ay var ve elbette zorlandığım zamanlar oluyor ama çocuklar için güzel oluyor, arkadaş gibi büyüyorlar 😍
OncedenGurme tatlismelegim valla benimki de rahat bir bebek ama cesaret edemiyorum. Gerçi ben çalışan anneyim biraz da ondan
Zurafa Bana ıkınciyi yapana kadar yap şöyle rahat böyle iyi dediler. Hamile kaldım aman ne cok zor aman nasıl cesaret ediosun dediler. Bende bekliyorum doğumu oğlum 4 yalıba giricek ama korkuyorum şimdiden. Hakkınızda hayırlısı inşallah
DerinTuana Benım esimde cok ısrarcı yas gecmeden yada rahata alısmadan yapmayı düsünüyoruz ama cok ıkılemde kalıyorum.