Ataselim Kızlar 10 aylık bebeğim var. Şimdiye kadar annem bakıyordu ama bakıcı tutmak zorunda kaldık. Eve kamera almak istiyorum gizli kamera hakkında bilgisi olan var mı. Ya da bebekleri takip ettiğimiz kameralar varya onlardan mı alsam bilemedim. Yardımcı olun lütfen
BuzluKahve Ataselim Gizli kamera taktırmak yasal olarak suç. Zaten kötü davranmasını baştan engellemekse amaç, mutlaka söyleyerek anlaşın bakıcıyla. Salon, çocuk odası ve mutfağa taktırın mesela ve bu alanlarda kalmasını söyleyin.
Elifmoms Ataselim gizli olmaz tabiki özel hayata müdahale olur ve bu bir suçtur. Bakıcıyı bilgilendirerek onunda haberi dahilinde yaptırın sadece kamera olan yerlerde bulunmasını söyleyin o da ona göre dikkat eder zaten.
Bebegimm1 Ataselim gizli taktirmayin bilgisi olsun ve harkeetlerine daha çok dikkat eder izlendigini bilir 🤷🏻♀️ hem gizli taktirmak suç diye biliyorm
Ataselim Almondeyed haberlerde neler izliyoruz biliyorsunuz çok korkuyorum bisey yaparsa diye. Konuşmayı bilmiyor ki çocuk söylese olanı biteni
BuzluKahve Ataselim Elbette. Kameranın gizli olmasına gerek yok zaten. Kaç tane, hangi odalara istiyorsanız firma gelip kuruyor. Biz Tepe Güvenliğe taktırmıştık.
Ikizannesi5 Ataselim ben mediamarktan aldim kampanyadan almıştım onu yatak odama taktirdim ilk evladimda aldığım (bimden) 2 adet kamerayi (bozuk fakat soylemedim😅) salon ve kolidora koydum evde kendim olmama rağmen bi komşuya giderim bi sey olur vs diye guvenmedigimden taktirdim media marktan aldığım cok net sivrisinek sesine kadar kayıt ediyor tavsiye ederim yarin markasına bakıp yazarim sana canım. Haa ona rağmen yaptigi için işten attık su an kendim bakıyorum . Hakkında yasal suç baslatmadim çünkü esim askeri personel ve yetiştirme yurdunda büyüdüğü için (kimsenin anneliği veyahut babaligina laf etmiyorum ) cok ama cok hassas eger haberi olsaydı istenmeyen şeyler olurdu mahkemeye basvurmayip kotu şeyler yasayacagimiza emindim bu yüzden direk beğenmedim ben kendim bakacak bakici da araştıririm diyerek istemediğimi söyledim (eşime) su an kendim bakıyorum çalışmıyorum zaten ikiz ve büyük olan kucuk olduğu için 31 aylik yardımcı olarak almıştım o yuzden gerçekten çok dikkat et ben seçici olmama rağmen böyle bi sey yaşadım yani şunu unutma asla ama asla ben güvendim deme kimse benim evladıma gosterdigim sabrı sevgiyi gösteremez 10 dakika sürer max. Umarım her şey gönlünce olur 🍀🍀
Ataselim Ikizannesi5 evet bende o yüzden kamera istiyorum. Ben bile bazen dayanamıyorum çocuğa durmuyor susmuyor. Ellalem hiç sabredemez. Markasını yazmanızı bekliyorum
elmaliturtam Ataselim gizli olmaz takıp haber vermeniz gerek özel hayata müdahale bu haberi olsun neden gizli olacak ki. Belki sere serpe oturacak eğilip kalkacak orası burası açılacak ayıp yani habersiz kapalı ise saçı açık dolanacak kimse yok diye.
Daenerys Benim abimler yıllar önce almıştı bir kamera . Telefondan takip ederken konuşabiliyorsun. O yüzden bakıcı da bir şey yapamıyor kafana estikçe bağlandığın için o kameraları araştır muhtemelen yurtdışından aldılar amazonda falan vardır belki.
Frezya Ataselim bence de bakiciyla kamera bilgisini paylasmamak etik olmaz. Kadin belki bi odada ustunu basini duzeltecek. Diger arkadasin soyledigi gibi birden cok odaya koyup o odalarda cocugunuzun bakilmasini istemek cok daha mantikli ve dogrudur