ebru23 Merhaba Arkadaşlar kızım 8 ay 21 günlük ilk defa bugün balık (somon) yedik . Simdi balıktan sonra sut ve sut ürünleri vermeyin diyorlar acaba emzirsem herhangi bir sakınca olurmu ?
yaseminnduru ebru23 balık ile yoğurt yenmez eğer balık bayatsa zehirler diye. Emzirmeyle alakası olacağını sanmıyorum. Tecrübeli anneler yorum yapar elbet ⬆️⬆️⬆️⬆️
Deletedmom277 ebru23 tabiki de verebilirsiniz. Öama içiyorsa mamasını da yiyebilirsiniz emziriyorsanız da emzirebilirsiniz. İnternette doktorlarn bu konuda yazısı da var . Haftada 3 kere balık yerdi kızım emzirirdim de
teachersrn ebru23 sizin sütünüzle inek sütü bir değil, denilen süt ürünleri inek sütü ürünleridir her şey verip her an emzirebilirsiniz 🌸
Mom06 ebru23 birazda balıkçının insafına kalmış gibiyiz bu konuda küçük bebeğime vercem diyin alırken o zaman vicdan yapıyolar kendi çocuklarıda olduğu için taze veriyolar canım yoksa onlara göre balığın son kulşanma tarihi satılana kadar
ebru23 Mom06 bugün öyle dedim başka yerden çıkardı reyonda yoktu Bebek duyunca akan sular durur benmde bebegim var dediler sagolsun
Mom06 ebru23 soğuk hava dolabından getirmiştir tazedir o zaman canım hiçbi sıkıntı olmaz 😊 market ortamını gördükten sonra insan hiç güvenemiyo