MinnakKuzucuk Merhaba hanımlar bebeğimi 14 aylik hala bingildagi kapanmadı 14 tanede disi var doktorumuz bingildaginin geç kapanacagini dişlerine verdiğini söyledi böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Ay_cey06 MinnakKuzucuk Benim kızım da 11 aylık. Bıngıldak çok açık hala. Hemşire biraz geç kapanacak dedi. D vitaminini düzenli vermeyle ilgiliymiş. Eşimden dolayı pek düzenli vermiyordum ama son aylarda çok düzenli veriyorum buna rağmen kocaman açıklık var. Baş ölçüsü normal ilerliyor şükür.
nurus91 Bnm oğlmunda 24, ayllkkn kpndı baş ölçüsü normlse bi sıkıntı yok dedi doktr dediği gbi de bi sorun olmadı
Denizfdn MinnakKuzucuk d vitamini aksattiginiz dönem oldumu demir eksikliğinde geç kapanma olur bı dr gösterin isterseniz yanlış bilgi vermeyin Dr bu şekilde demişti kizimin geç kapandı ama bukadar uzun deildi tabiki
MinnakKuzucuk Denizfdn yok herseyini düzenli verdim halada düzenli veriyorum Dr biraz geç kapanacak dişlerine çok yüklenmiş dedi bakalim insallah bir sıkıntı olmaz
Ay_cey06 2guzelinannesi Hayır ama oldukça küçüldü. Yakın zamanda doktor kontrol etti gayet normal her şey yolunda dedi. D vitaminine daha fazla özen gösteriyorum.
CigdemA Merhaba bizde 14,5 aylığız aynı durumdayız. Açıkçası endişelenmedim sorun olacağını düşünmüyorum. Dr da sorun yok dedi