Bereenn Merhaba bebegim 20 günlük meme+ mama seklinde ilerliyoruz. Lansinoh biberon almıştım ama yavas akis yazan emzik bile cok akıtıyor. Önerebileceginiz biberon var mi?
Gokcennderenn Bereenn meme reddi oluyor ama biz yaşamdık Chicco kullandım çok memnundum kırıldı eşim avent almış gelmiş 3 gündür onu kullanıyorum oda gayet iyi
misliina Bereenn bizde meme+mama ilerliyoruz biberon olarakta bibs kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım 🌸
simiyyy Merhaba biberon meme reddi yapıyor bilginiz var mı bilmşyorum ben meme savaşımı biberon yüzünden kaybettim. Ama kullanmam lazım derseniz aventin anti koliğinden memnundum
hemsirebianneee simiyyy her bebekte biberon meme reddi yapmaz. 3,5 aylık kızım hem emiyor hem biberon veriyorum değil reddetmek emmeyi daha çok seviyor. Bebekten bebeğe fark vardır.
hemsirebianneee simiyyy Biberon vereyimmi diye sorulmamış biberon önerisi istenmiş. Siz hemen meme reddeder diye yapıştırmışsınız. Hadi yaparsa diye aç bırakacak hali yok malesef denemeden de bilemez.
Hcrdnc Bereenn dr brown marka biberon aldık hala onu kullanıyoruz bizde çok işe yaradı gaz konusunda da. Çünkü gaz önleyici de bir biberon tavsiye ederim
Latiko Bereenn iki bebeğimde de dr browns kullandım doktor anne memesine en yakını diye önerdi. İkisinde de meme reddi yaşamadım
simiyyy hemsirebianneee şırınga diye birşey var onunlada doyuruluyor hani? Belki bilmiyor belki duymadı bu uygulamanın amacıı bilgi paylaşmak bende tecrübe ettiğim birşeyi paylaştım sizi niye gerdi? Size ne?
hemsirebianneee simiyyy peki evde bebeğe şırıngayla mama vermek ne kadar tehlikeli biliyor musunuz ? Soluk borusuna kaçırıp boğulma tehlikesi ne kadar yüksek ? Her anlamda bilgi verelim ozaman değil mi.
simiyyy hemsirebianneee he doktor bana boşuna dedi o zaman çocuğu yan çevir öyle ver düz yatırırken verme şırıngayla diye. Siz herkesi kendiniz gibi boş zannetmeyin ilk önce herkesin yorumuna atlarken bi düşünün bi bildiği var mıdır ki bi sorayım diye ondan sonra gelin konuşun
Seydacelep Bereenn lansinoh annesi memesi gibi zaten çekmediğin sürece asla akmıyor tabi mama çok sıcak olmadığı sürece bende lansinoh kullanıyorum çok memnunum