metehan2 Aslinda uzun suredir pamukcugu var ama 3 gundur 2 dk emiyor sonra basiyor cigligi. Deli gibi emmek istiyor ama yapamiyor. Pamukcuktan olabilir mi? 1 ayligiz.
SSYSmyye metehan2 olabilir tabi canm. Gazlı beze karbonat döküp temizle ağzının içini. Ovar gibi nazikçe geçer. Pamukçuk varsa ememez
bkocak10 metehan2 evet canım canını yakar emmek istemeyebilir. En temiz çözüm nurse harveys colex hem gazını gideriyor hem pamukçuğu geçiriyor
Minamom metehan2 bizde mama reddi yaşadık kan idrar tahlilleri havalarda uçuştu enfeksiyon olabilir dediler sonra diş çıkarabilir dediler en Son pamukçuk olduğu anlaşıldı. Asla yemez çok canı yanar dedi doktorumuz. Karbonat temizleyebilirsin beyaz karadut pekmez surebilirsin diline. Birde bir ilaç vardı adını hatırlamıyorum eczaciya sorsan verir her bebeğe veriliyor kahverengi bir sıvı diline sürüyorsun 2 güne geciyor
Sultanim metehan2 kesinlikle yapar dilini karbonatlı suyla sil muhtemelen çok acıcaktır hiç yapmadysan ihmal etme ememez ki hiç hep yara olur ağzı yavrunun
ozge-acg metehan2 karbonatla suyu kaba karistirip her emzirmeden once gogusune surersen pamukcuk geciyor ben o sekilde yaparak gecirdim
Deletedmom0091 metehan2 canım emziriyorsan ve bebeğe su vermiyorsan oluyor benim ilk bebeğimde vermedim oldu bu ikinci bebeğimde her emzirmeden sonra 2 kaşık su veriyorum daha olmadı şükür dilini temizlemek gerekiyor
Yusuf_Talhanin_annesi Benimde çocuğum 2,5 aylık göğsümde yara var krem sürüyordum sanırım ordan çocuğuma bulaştı dili pamukçuk oldu karbonatlı suyu da doğru düzgün yapamadım yapamıyorum ağzını açmıyor 😣
queenMother Karbanatlı suyu bir kerede ğeçiriyor eğer tekrar oluyorsa göğsünüzdede vardır gögsünüzüde temizleyin