Baharr05 bence yoğurt her gün verilmeli faydasını göreceksiniz. Yoğurda alışınca tuzsuz beyaz peyniri labneyi vs de seviyor genelde bebekler. Hem böylelikle kahvaltılarda da zorlanmazsınız. Benim doktorum kendi yedigin her şeyden ver dedi alerjik olmayanları kastederek süt çilek kivi vs hariç. Suyundan için ez pütürlü bi şekilde yedir hatta eser miktarda tuz atabilirsin damak tadı gelişsin senin yedigin yemekleri yesin ki ayırt etmesin ileride zorlanma dedi. Şeker falan kesinlikle hayır dedi. Ben suan kendi yaptığım yemeklerden zararlı bişey yoksa içinde veriyorum örneğin mercimek çorbası yayla çorbası havuçlu kabak yemeği patates yemeği somon balıgı tavuk suyu vs. 3 gün kuralı ile yaptım hepsini. Doktoruna danışarak sende uygun görürsen böyle yapabilirsin. Alerjin ürünleri zaten hepimiz az çok biliyoruz ve 3 gün kuralı ile de diğerlerinin alerji yapıp yapmadığını da görüyoruz. Meyve olarakta kivi ayva çilek hariç tüm meyveleri verdim. Umarım hiçbir sorun yaşamazsın biz doktorumuz tavsiyesi ile bu şekilde başladık. Ama tabi kimi anneler sürekli özel şeyler hazırılıyor falan onlara da saygım var bende evde uygun yemeğim çorbam yoksa bende hazırlıyorum