Hticebyrk Evet anneler başlıktada gördüğünüz üzere 7 aylık bebeklerimiz neler yapıyor nasıl aktivitiler yapıyorsunuz fikir olsun
Dila97 Hticebyrk benim oglan yeni donemye baslamisti sunnet oldu 4 gun once unutacak diye korkuyorum 😊 baba dede gel diyo . Ek gidadan nefret edyoo ne yaptysam yediremedim yediremiyorum agzini kitliyo resmen cildriyo yedrcek diye 🙄 emekleme vs yok. Dis de yok. Miraç efe nerde diyince direk donuyoo kalabalik ortamda bile soylense arayip buluyo gozuyle 🤤♥️
Mizmizmyrtle Hticebyrk en büyük aktivitemiz bütün gün anasının canını yiyor xkdmckdjdk yavaş yavaş emeklemeye çalışıyor ama geri geri odanın içinde geziyor yuvarlanarak gidip geliyor çığlık atıyor kendi kendine konuşuyor ama belirgin kelimelerimiz yok öyle agu gugu falan yürüteçle geziyor alttan iki dişimiz var en son 11 gün önce tam 7. Ayında 9.950 gr 72 cm di
Esraburkay Hticebyrk geri geri sürünüyor takla atsrak her yere ulaşıyor diz üstünde dürüyor bi 20 gündür ama öne hamle yapmayı öğrenmedi daha alkışlıyor dede ve gel diyor öpücük at diyoruz dilini şaplatıyor ayak üstü yürütmeye çalıştığımızda artık ayagını kaldırıp adım atıyor desteksiz oturuyor aktivite olarak kitaplara ilgimiz büyük oyuncaklarımızla oynuyoruz aynada zaman geçiriyoruz ek gıdayı çok seviyor mama yemek istemiyor gibi diş yok bide bi haftadır 1 saat dışarıda geziniyoruz
yookkdahaneler Burada bekliyimmmm , geri geri emekliyor, dönerek evi tavaf ediyor, anni ve mama diyordu bi kaç gündür demiyor , 2 dişimiz var , uyku düzeni bozulmak üzere , ek gıdayı pek sevmiyor , boy kg güncel değil 9.250 kg 68 boy
Hticebyrk yookkdahaneler Diş hariç bizdede durumlar öyle dede anne değişik şeyler cıkıyor sürekli yeni yeni öne doğru emekleme pozu alıyor ama atma atıyor genelde kendini Her ismiyle seslendiğinizde dönüp bakıyor mu
Hticebyrk yookkdahaneler ek gıda bizdede hüsran hergün farklı şeyler deniyorum ama yok azını kitliyor yoğurt hariç
yookkdahaneler Hticebyrk bizim aile kalabalık olmadığı için dede vs bilmiyor 🥴 öne gidemedi hiç geri geri sürünüp karın kaldırıp gidiyor , birşeye odaklıysa bakmıyor ama iletişim halindeysek bakıyor 😍
yookkdahaneler Hticebyrk aayy ağız kitleme olayı beni deli ediyor benimki bide mama sandalyesinde değil yatarak içmek yemek istiyor
Dila97 Hticebyrk bizde ya sadece yogurtla yaptgm seyleri yiyo agzini kitliyo cildiriyo resmne ne corbalar yaptim ama yok bakmiyo bile😑
Hticebyrk Dila97 evet benim oğlumda öyle sadece yoğurt olan şeyler geririsni anlıyor ve azını açmıyor
Esraburkay Hticebyrk endişelenmeyin her bebek farklı benim kızım genelde dış harıç herşeyi normale göre biraz önde yaptı önemli ama her bebek farklı yapıyorlar elbet bide iletişim çok önemli kıımla her yaptımızı konuşuyoruz
Hticebyrk Esraburkay bende oğlumla herşeyi anlatarak yapıyorum gezerken herşeyi anlatıyorum ama hiç alkış yapmamıştım denerim ❤️❤️