Uraz2021 Kızlar oğlum yumurtayı, peyniri , patatesi reddetmeye başladı . Yemek verdiğimde mama diye ağlıyor sizde durumlar nasıl , geçici bir süreç mi sizce de ?
Buseeek Uraz2021 bir yaşımıza bir ay var aynıyız yumurtayı peyniri yememeye başladı yıldım gerçekten iştahı okadar azaldıki
Turunckafam Uraz2021 14 aydan bildiriyorum 🖐️ yumurtayı ikiye çıkarsam dediğim an çocuk yumurtalı herşeyden tiksiniyor onceeden böyle değildi yerdi neyse peynir ve bazı yeemekleri red eediyoruz mama diye pacamda ağlıyo mecbur aç diye mama gün içinde ve sabah/gece veriyorum hala. Tek sevdiği yoqurt çorbası haftada 3/4gun akşam onu yio 🥺 oglenleri kaşık maması meyveli yoğurt tipi şeyler başka bişi yok beebe bisküvisine takti bide ben yapıyorum yoksa hazır veriyorum mecbur bari yesin diye😞
1bebis1annis Uraz2021 bizde aynı durumdayız 13,5 aylığız valla çok üzülüyorum inatlaşmak istemiyorum tamam yeme diyorum ama sinirimden kahroluyorum aç kalmasına mı üzüleyim yoksa gelişimi olumsuz etkilenir mi diye bilmiyorum
Ysnm1 Uraz2021 aynen ya normalde eti balıgı tavuğu da çok severdi ama şimdi 13 aylık hiçbirsey yemiyor. Mama ve ekmek tarzı şeyler bir de kefir başka birsey yok hemen ağzından atıyor
Uraz2021 Buseeek ya benimki de severdi çok mutlu olurdum en azından yumurta yesin peynir yesin diye ağzından atmaya başladı . Çok üzülüyorum zaten porsiyonu çok küçük ne yese bir iki kaşık alıp itiyor napacağımı bilemedim .
Uraz2021 Turunckafam benim oğlumda bir iki kaşık alıp mama diye ağlıyor. Kaşık mamasını verdiğim an öğürmeyr başlıyor . Yumurtayı kestim unutsun diye denedim yine yemedi itti . Peyniri çıkarıyor. Mercimek çorbasını da dün itmeye başadı . Ne oluyor anlamıyorum artık. Mama da azaltmak gerekiyor diye biliyorum. Kan değeri biraz düşüktü o yüzden çok korkuyorum
Uraz2021 1bebis1annis ben de asla inatlaşmıyorum hemen bırakmıyorum ama sanki bu şekilde de bir çözüme kavuşmayacağım gibi .Kahvaltıda alternatif tariflere bakacağım artık belki yer .
Uraz2021 Ysnm1 benim oğlumda kahvaltı da yulaf haşladım yedi sonra iki gündür onu da yemiyor.. sürekli ekleniyor yemediği şeyler
Ysnm1 Bikahvee iştah macunları veya balık yağı almayı düşünüyorum. Sizin bebeğinizin boyu kilosu kaç acaba