Beril_nur 2 yaşına yenı gırdı kızım 11 kılo çıktı sağlık ocağında hemsıre kılosu az kan testı yaptırın dıger testleri yaptırın dedı kalbınde bır hastalık olabılır dedı ne yaptırdınız mı aranızda böyle sorunu olan var mı
merve5561 Beril_nur kızım 2 yaşında 10 kiloydu ama iştah sıfır benim kızımda sizin nasıl yediği halde kilo almıyorsa evet bi kan değerlerine baktırmakta fayda var
birmelekannesi2 Beril_nur benım kızımda haftaya 2yaşına girecek şuan 10buçuk kilo çıktı 86cm boyu bugun cocuk doktoru normal dedı ama her ihtimale karşı iştah açıcı 2 tane şurup verdı 3 ay kullanacağız eger kılo alımı olmazsa sanırım o zman tahliller yapacak
Nil_defne Beril_nur 1 yaşındayken kaç kiloydu acaba hatırlıyor musunuz? Bize de aynısını dediler kalp ekosu çektirdik bişry çıkmadı şükür 13 aylık 8250😰
Beril_nur merve5561 bazen guzel yemek yiyor bazende hıc yemıyor boyu ıyı dedı kalp felan deyince bı korktum
merve5561 Beril_nur boyu kaç benim kızım 85-86 cm falandı yanlış hatırlamıyorsam şuan 3.5 yaşında kızım hala zayıf
merve5561 Beril_nur boyu iyi bence de bize de iyi demişlerdi o zaman valla ben bu kilo olayına çözüm bulamadım yemiyor umudum kalmadı daha da hep böyle zayıf gidecek diyorum
Hira12 Bizde 2 yasimiza martta girdik 11.500 cikdik.kontrolde.normal dedi hemsire bende takip ediyorum zaten cok kilo almayan bir bebekdi ama persentilde normal bencee
Hira12 Zorla yediriyorum bende zaten 6 ay boyunca kusmusdu ek gidayida cok yiyen bir cocuk deildi buna sukur diorum😀
Beril_nur birmelekannesi2 bende randevu aldım hastAneden götürecem baksın doktor hemsıre korkuttu benı bır bakılsın neyı var neyı yok endıselendım
Nik_mik_yok Benim kızımda 2 yaşında 10 kilo . 10.1 bile olamadı hiç , ama yeme sorunu yok bizde . Sürekli bişey yer ağzı durmaz. Genetik sanırım ,abisine çekmiş , oda çok yer ama kilo alamaz