Nursemommm Ek gidaya geçtik yogurt ile başladım. Doktor da bugünkü kontrolde inek sütünden yapılmış hiçbir şey verme dedi yoğurdu mama ile yap diyor. Bunca yıldır bütün bebekler yogurt yedi şimdi bu adam ne diyor dedim yani
Ebruli101 Nursemommm Bizim doktor da yoğurt kefir ayran ver süt verme süt beyine iyi değil diyor bizim ki büyük gerçi 33 aylık ama çocuk seviyor içiyor ne yapayım
Alpylmz Nursemommm bu drlar niye bu kadar saçmalıyolar ya yogurt bu kendilerine ne vermişler ki anneler şaşırıyorum bazen biz inek sütüyle büyüdük kaynat iç içine bebe büsküvi tmm bunkar niye böyle diyolar ki anlamıyorum
aysskarks Sacmalamasın bence canım hadi süt neyse derim ama yoğurt bu probıyotık yanı sen yıyorsa bol bol ver derim bence
AntiSosyallKelebek Nursemommm Doktorun oruç kafaya vurmuş bariz Yani. Hani dese ki süt verme okey ama bu çocuk yoğurt peynir yemeyecek mi
Lulemom Nursemommm bebeğinin özel bi durumu yoksa süt ürünlerindeki kalsiyum hiç bişeyde yok. Evet normal süt yararlı değil, ama süt ürünlerinin faydası çok. Doktor bana her gün yoğurt peynir mutlaka yesin dedi.
SinyorinA Nursemommm alerjik bi durum varsa bilemem ama onun dışında yogurt mutlaka verilmeli bence 🤷♀️
Leonsmom Nursemommm canım pastörize sütten yap yoğurdunu bende ilk kez vereceğim daha 5 aylığız bizde
1prensannesi06 6 aydan sonra süt verilmiyor mu ne zararı var benim annem 6 aydan sonra vermiş hep bişey olmamış çokda severim süt ve süt ürünlerini bilmediğim için soruyorum ❤️
Nursemommm 1prensannesi06 sütteki kazein insan sindirim sistemi için uygun değilmiş. Bağırsak mikrobiyotasını bozarak bağışıklığı düşürürmüş.
Kbraba Nursemommm 6.ay kontrolümüzde sadece inek sütünü 2 yaşına kadar verme dedi yoğurt ayran kefir bol bol vermemi söyledi