meyrakus Kızım 2,5 aylık son zamanlar da sütüm tamamen su gibi acaba kızım doyuyormudur kilo alıyormudur cok mrk ediyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum süt yapacak şeyler yiyiyorum ama niye böyle oldu anlamadım
Aynur_Asln meyrakus çocugun gelişimine ve ihtiyacına gore vucut süt üretıyo, yanı sutun değişmesi çok normalmiş bende arastırınca öğrendim, çocugun temel ihtiyacına göre vitamin oluyormuş
Ekvatoral meyrakus Önsütde su fazldır. Rakadna gelen yağlı olur. Acaba bir memeyi tamamen boşaltamıyor olabilir misiniz ? Bebeğinizi emzirdikten sonra aynı göğsü sğamaya devam edin anlşaılır
Glcntna meyrakus sık emzirmelisin ön süt çok olmadan . Kuruyemiş badem falan ye bide zeytinde yağlandırıyor
Cigdemss meyrakus kuruyemişvbalık kırmızı et yumurta avokado bunlar sütü yağlandıırır kaliteli yapar. Tatlı ekmek bulgur hoşaf bunlar sütü şeker oranını arttırır daha sulu görünür
YigtnAnnesi Glcntna benimki gazdan mememi almıyor hemen gaz geliyorgazini 20 kez çıkartıyorum ama yine aynı
Glcntna YigtnAnnesi her emmeden sonra 2 saate bir sağım yap emmiyorsa sütünde azalmaz hem çoğalır. Gazına çare bulman lazım biz gaz damlası kullanıyoruz
Glcntna YigtnAnnesi bu arada ön süt çok gaz yapar o yüzdende hep gazı olabilir bi memeyi tam boşaltmadan diğerini vermeyin boşalmıyorsada sağın süt ne kadar memede beklerse ön süt o kadar artıyor
Ekvatoral meyrakus demek ki bebeğinizin suya ihtiyscı vardır. Tahin felan yağlandırıyor diye duymuştum. Aylık izlemimde kilo alımı anlaşılır.
meyrakus Mues sıkıntımız et yediğim zaman sindiremiyor Aşırı gaz yapıyor et yiyemiyorum yumurta yiyiyorum ama süt falan içiyorum ama sanırım yetersiz yediklerim
Glcntna YigtnAnnesi bi göğüsü aktif 15 20 dk emmesi lazım canım sağımı ellede yapabilirsin sonrasında. YouTube da falan anlatıyor . Eğer göğsünü tam boşaltmazsa sütün azalır . 15 dk birini 15 dk birini ver . Benim sütüm ondan azalmıştı . Sonra hastane tipi pompa kiraladım arttı .
Mues meyrakus aslında en yüksk protein ette olur ciğerdede var balık gbi cevaz badem yoğurt gbide tüketin inşaallah dha iyi olur