Esra_inciii Kızlar bebeğim iki aylık emziriyorum az önce adet oldum 6 ay kadar olunmuyor diye biliyom normal mi
Dondurmalikahve Esra_inciii Ben kirkim ciktiktan sonra adet oldum olabilir normal yani olunmayacak diye bi durum yok ha bi yil olmayanda var oda normal
Wisee114 Esra_inciii bende 2 aylıkken oldum . Hatta sütüm kesilecek diye çok ağladım şükür bi sıkıntı yok 4 aylıgiz düzenli oluyorum :)
BuseBlt Esra_inciii sütüm olmadığı için çok fazla emziremedim ben 40 çıktıktan 2-3 hafta sonra adet olmuştum
Dondurmalikahve Esra_inciii valla ben dogum yapali 3 yili gecti adetim ilk defa 8 gun surdu ilk defa bu kadar surdu ve dis yaptirdim antibiyotik kullandim bir haftada o kaza yapicaz artik.
Masal_lisa Esra_inciii benim bebeğim 2 buçuk aylık. Allah affetsin ama oruç tutamıyorum bebek aç kalır diye. Siz nasıl tutuyorsunuz
Esra_inciii Mslakn Bismillah diye başladık sorun olursa devam etmezdim çok şükür olmadı güzel kilosunu da aldı
Esra_inciii Masal_lisa kuzu araştırdım süt miktarını etkileniyormuş oruç sadece içeriği değişebiliyormuş iftar ve sahur arası zaten dengeleniyor bol bol da emdi hiç bi problem olmadı ♥️