CansuAlya Merhaba herkese 3 buçuk aylık kizim var bu ayda kulak deliren oldu mu ne zaman deldirmeliyim fikirlerinizi merak ediyorum 😊
Bircicekbirbocekannesi CansuAlya canım doğduğu gibi deliren bile var cok gece bırakma bu sefer eller kollar hareketleniyor küpeyle oynuyor. Ama 3 aylık daha acele etmene de gerek yok. 6 7 ay gibi iyi bence.
Meryemmtemev CansuAlya bende cok kararsızım ama erken degl mi 3 bucum ay ben sçyle 3 4 yaşına gelsn kendi heveslensn istiyorum ondn önce bana tuhaf geliyor bebeklerde küpe açıkcası😕
Edagrbz 5 aylıktı doktorumuza sorduk deldirmede bi sakinca olmadığını söyledi çok şükür bi sıkıntı yasamadım
Gamo35 Azzz ya bende istiyorum ama erken dıe cesaret edemiyorum. Nette gördüm çocuk uyurken yaptırmış Bi anne hem kızdım hem vazgeçtim. Siz nasıl yaptırdınız. Bizde 6.5 ayligiz
Azzz Gamo35 uyurken yok daha neler 🙄canım ben kuyumcuda deldirdim şimdi elini falan atmayı akıl edemez diye erken deldim. Oynandığı zaman enfeksiyon oluyor çünkü
Nzl_hilal Ben kendi istediğinde deldirmeyi düşünüyorum. Şimdi çok erken gibi arkası çıkar boğazına falan kaçar Allah korusun bu riskleri çok kötü