saimeenurr kızımın çenesi ve gıdısı kızarmıştı, salyadan, kıyafet yakasından olduğunu düşündük. Sonradan ben acaba alerji mi dedim, burada da postlara sürekli denk geldiğim için şüphelendim. Alerji riski yüksek olan her şeyi yemeyi kestim. 2-3 hafta sonra kızarıklıklar azalmaya başladı. Sonra yavaş yavaş açmaya başladım ve yumurtaya alerjisi olduğunu keşfettim. Doktoruna söylediğimde alerji olsa kanlı kaka olur demişti😒 ondan sonra bir iki kere daha yumurta yedim, yine kızarıklık olunca bıraktım yumurtayı tamamen. Kızım ek gıdaya başladığında da her yumurta yediği gün kusuyordu, o zaman da doktoru 1 ay sonra yine dene demekki alerjisi var dedi. 1 ay sonra denedim yine kustu. Doktoru bu sefer de, kek vs yap yumurtalı bakalım onda da tepki verecek mi bünyesi dedi ama ben kızımı daha fazla denemek zorlamak istemedim. 1 yaşına girdikten sonra az az vermeye başladım, şimdi yiyor şükürler olsun. Demem o ki asıl iş annesi olarak sizde bitiyor. Çok iyi gözlemlemeniz lazım. Doktora da danışacaksanız alerji konusunda bilgisi, tecrübesi olan bir doktora danışmanızı tavsiye ederim