Gulsahelmaci Kızlar bebişinizin cinyeti nedir kaç kilo boyu kaç neyle besliyorsunuz. Benim bebeğim erkek 63 cm 7250 gr hem anne sütü hem mamayla besliyorum.. sizlerin nasıl 😀
Bebekcvk 3 ay 2 günlük 5800 59 cm hem meme hem mama gidiyoruz bol ağlamalı geçiyor günlerimiz bütün günüm oğlumu oyalamakla geçiyor. Hem emzirip hem mama verenler mama miktarını nasıl ayarlıyorsunuz
Gulsahelmaci Bebekcvk bizde 3 ay 2 günlüğüz su an bebeğim 70 ml 90 ml aradı içiyor. Hem mama hem anne sütü veriyorum genel ağırlıklı anne sütü. Bebeğim memeyi tutmadığı için sağıyorum ama sütüm çok yok o yüzden günde ortalama 2 biberon mama alıyor. Bebelac mama kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz
Baharbalci Bebekcvk günde 3 kere 120 ml veriyordum doktorun önerisiyle, bir haftadır sadece anne sütüne geçtim
Bebekcvk Gulsahelmaci bende anne sütü ağırlıklı gidiyorum geceleri mama vermiyorum emiyor gündüzleri 60-90 cc veriyorum çoğunlukla kusuyor ama hala emmek istiyor sizinde öyle mi bebelac gold kullanıyorduk kusuyor diye hipple değiştirdim bakalım
Gulsahelmaci Bebekcvk biz de kusma olmadı yani fazla geldiği zaman kusma oluyor ama çok az. Anne sütü içtiğin de de her bebek gibi kusma oluyor ama mama etkilemedi aptamille başladık biz o çok gaz ve kabızlık yaptı bebelac iyi geldi. Hipp ten memnun musunuz?
Bebekcvk Gulsahelmaci bugün denedim de hipp i de kustu fazla geliyor demek vermeyincede çok ağlıyor anlamadım ben bu olayı 😁
Gulsahelmaci Bebekcvk çok mu kusuyor yoksa gaz çıkardıktan sonra mı kusuyor az kusuyorsa dadaşla geliyordur muhtemelen foş diye kusmadıktan sonra sıkıntı yok diye biliyorum. Benim ki muhakkak her mamadan sonra muhakkak gazını çıkarttırıyorum sonra hafif bi kusma oluyor
Bebekcvk Gulsahelmaci valla mama verdiğimde bazen çok kusuyor bazen azar azar kusuyor emdiğinde kusmuyor mesela acaba hoplatıp zıplatırken biz mi kusturuyoruz çünkü hiç durmayan bir bebek saolsun oğlum
Gulsahelmaci Bebekcvk olabilir biberonla bir anda hızlı içiyorsa midesine tam oturmadan kucağa alıp hareket ettirince benimki de kusuyor