Linailkay Kızlar selam İstanbul’da yaşıyorum ne zaman tek kat giydirmeye başlamalıyım sizce ben hep 2 kat giydiriyorum 6 aylık bebeğim
3yasakadarsifirekran Linailkay ben tek kata geçen hafta geçtim 4 bucuk aylık bebeğim ev şu an 26 derexe
Cnm12 Ben giydiriyorum uzun süredir tek kat kendim kısa kollu filan giyiyorum tavsiye olarak zaten sizden bir kat fazla diyorlar ben tek kısa kollu giyiyorum oda uzun bir tek kat body giyiyor. Boyun kısmını kontrol ediyorum sıcaksa sorun yok
Dondurmalikahve Linailkay Size sicaksa ona da sicaktir. Nasil alisirsa oyle gider hem sicak soguktan daha kotu. Eviniz kac derece bilmiyorum ince uzun kollu alt ust yeter. Daha sicaksa kisa kollu bile giyebilir.
Kumruu Linailkay aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor ben kışın soğukta da tek kat bazen yelek giydirirdim sonra en ufak esinti de hasta oluyor yavrucaklar çok da sakınmamak gerekiyor
Kimkibu Linailkay 10 aylık kızım tek kat giyiyor dışarı çıkarkende şişme yelek vs giydirip cıkarıyorum sadece corabını cıkarmadım daha kilotlu giydiriyorum sürekli emekliyor yerlerde sürünüyor diye kalın giydirmiyorum üstüne cok
Denizzz88 Linailkay bende izmirdeyim hava çok sıcak oldu ama akşam daha serin bide benim evim 23 derece falan tek kat cesaret edemedim üşür mü acaba diye çünkü emekliyor sürekli taşlarda içine kolsuz bi zıbın giydiriyorum hala 🤔
kirmizibasliklikiz_ Linailkay yorumlara baktim da bir tek ben tek kat giydiriyorum sanirim hic iki kat giydirmedim bile 😂