Meis Bayanlar bebeğim 19 günlük, sürekli emziriyorum çok şükür emzirmede bir sıkıntı yok. Fakat günde 3 kere mamada veriyorum. Sizce mamayı bırakmalımıyım. Bende biraz kendini toparlayana kadar hem anne sütü hem mama alsın diye düşünmüştüm
goktugmehmettt Meis aylık kontrolünde eğer sütün yetiyo diyosa doktor sakın verme canım bende 20 gün kadar verdim sonra sürüm gelince mamayı kestim tam iki aylık kontrolündede tamamen sütün yatıyo asla mama verme dedi doktor
Brnbckc Meis 1 ay 22 günlük bebeğim var. Benimde sütüm vardı ama yinede 40 güne kadar verdim ama sadece gece uykusunda 1 veya 2 kere. Şuan artık vermiyorum☺️
Seldarsln Meisemiyorsa mama vermeyin bence anne sütü bebeğin için en iyisi dr kontrollerinde sütün yetip yetmediğini anlayamazsınız mama verdiğiniz için bebeğin 1 aylık olduğunda sindirim sıkıntısıda yaşayabilir gazı daha fazla oluyor mamayla sonrasında biberona alışınca seni emmeyi bırakır biberonla emmesi kolay diye
Meltemiviyo Süt emdikçe artan bir şey , mama verdiğinizde bebeğinizin o kadar eksiğini düşünüp o kadar süt üretir o yüzden sadece bol bol emzirin 🌸
1prenses_annesii Meis ayni durumdayiz benimki de 23 günlük iri bir bebek degil ilk ay kontrolüne kadar günde 1-2 kere vermeyi planliyorum çünkü surekli emmek istiyor ve bazen göğsüm dolmamis oluyor aç kalir diye korkuyorum
Yasemin38 Meis hiç gereği yok canım bence daha küçük onun midesi hemen doyar. Mama vermek yerine sen beslenmene dikkat et bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar ve sık sık emzir bebeğini.
Mihriballimm Bende günde bir kere mama veriyorum 27 günlük bebeğim bazen 2 defa veriyorum emzirmekten yorgun düşüyorum mama verdiğim zamanlarda da sütümü sagiyorum sonradan onuda iciriyorum