Tazesine- Bebeğim evet emiyor ama süt gelip gelmediğini anlamıyorum sütüm önceden çok çok fazlaydı 3 gündür yok denecek kadar az gibi geliyor bana nasıl anlarım ki çekerken süt geliyor mu gelmiyor mu
Arveninannesii23 Tazesine- ben emzirme danışmanıyım bebegin yutkunma sesinden anlayabilirsin mesela memedeyken gut gut gut diye yutkunma sesi gelir tabiki bide süresi önemli iki tane ses gelir durursa sütün azdır ama uzun uzun yutkunma sesi gelirse tabiki fazladır sütün
Tazesine- Arveninannesii23 yutkunma sesi hiç yok tam 4 saat meme de durdu asla yutkunma sesi yok enfeksiyon kapmıştım antibiyotik kullanıyorumdum içtiği sütü direkt kusuyor etkisi var mıdır bilmiyorum
Arveninannesii23 Tazesine- antibiyotik kullanırken emzirmek ne derece doğru bildiğim kadarıyla olmaz. Ama doktorunuz emzirdiginizi bilerek verdiyse bu durum değişir. Ama yutkunma sesi yoksa sütünüz yoktur. Birde bence antibiyotik aldigin durumda mama vermelisin ki zaten sütün de yokmuş aç kalmasın çocuk
GebeHanim Arveninannesii23 bende antibiyotik kullanıyorum sütüm var ama kusuyor bebeğim 5 günlük Doktor neden verdi ki oyleyse
Mucizegebelik Arveninannesii23 ben 9 günlük anneydim mastit oldum Serumlu antibiyotik aldım bebeğimi 5 saat emzirmedim sonra biraz sutumu sağdıktan snrA bebeğimi emzirdim bunlsr önemli şeyler haybeye emzirmeye çalışmak nedenli doğru olur zaten
Arveninannesii23 GebeHanim yani dediğim gibi antibiyotik emziren anneler kullanamaz kullansa bile sütü bebeğe vermemeli. Birde zaten doktora emziren anne olduğunuzu mutlaka belirtmeniz gerek
Tazesine- GebeHanim benim bebeğim de öyle oldu hep kustu fışkırır gibi tüm sütü çıkardı bıraktım ilaçları
Tazesine- Arveninannesii23 tabi belirttim 2 tane doktora gittim sırf bu yüzden 2 side bir şey olmaz dedi 😖 ama oldu sütüm kesildi dün mama verdim yavrum hemen içip uyudu dün geceden bu geceye gelen tüm sütü sağdım şuan iyi bakalım inşallah böyle güzel devam eder
Tazesine- Arveninannesii23 doktorlar sorun değil dedi ben yinede bıraktım ilaçları mama verdim dün gece tüm sütümü sağdım şimdi çekiyor güzel içiyor
Saliha03 Tazesine- Benimde doğumdan sonra kanımda enfeksiyon çıktı bende ilaç kullandım doktorum eözirşrkem içebilirsin dedi herhangi bi azalma olmadı sütümde dinlenip bol su içtiniz mi uykusuzluk susuzluk falan etkiliyor hep
Tazesine- Saliha03 Bebeğim hiç uyumadı ki dinleneyim açlıktann ağlıyordu eşim bakıyor görevini yapıyor ama dün durmadı mama verdik uyudu ben de o sırada uyudum uyandığımda vardı sütüm dediğiniz gibi yorulmuştum kesin ama ilaç kullanımını bıraktım kusma bitti