Lavantakokusuuu Bilgili tecrübeli anneler ne zaman nasıl başlanabilir? Ayakta sallayarak uyuyor her seferinde, 4 ay 8 günlük. Uykular arası geçiş de yapamıyor sallamazsam. Dalınca sallamayı bırakıyorum ama ayaklarımı çektiğim an uyanıyor. Atak zamanı birde sanırım
Busemertt Lavantakokusuuu ben de o zamanlarda düşünüyordum uyku eğitimi ne şekillerde unuttuğumu sırf uyusun diye hangi pozisyonlarda kıpırdamadan kaldığımı bi ben bi eşim biliyor. Şimdi 8 aylık büyük anlamda düzeldi iyi ki almamışım uyku eğitimi zamana bırakmak lazım biraz geçmeyecek düzelmeyecek gibi geliyor ama uyku eğitimi için çok ikiye bölünmüş uzmanlar
Aklimdasin Lavantakokusuuu atak matak vızz gelir tırs gider 😁 5 aylıktı basladım sımdı 10,5 aylık kendi uyuyor istikrarlı olun. Basta ee pışpış yontemi ile basladım. 2 ay sonra bunuda kestim yanına uzanıp ninni şarkı soyledim yüzünü okşadım. 2 ay sonra onuda kestim kendisi uyur
Julide00 Lavantakokusuuu doğduğundan itibaren aslında bu eğitim de değil de sadece Kendi yatağında uyumaya alıştırmak diyelim gözleri yavaş yavaş gittiğini gördüğün an yatır kuzum ve ilk zamanlarda eğitim verirken o uykusu geldiği an uyumasina yardim et💞💞
Julide00 Lavantakokusuuu yanına minik bir ayıcık kuzucuk gibi birşey koy, altını al, burnunu aç, besle ve öyle yatır genellikle tekrar uyanmamasi için