ebruliev Merhaba kızlar, 8 aylık bebeğim var ev işleriyle çok fazla ilgileniyorum eskisi kadar robot süpürge alsam mı diye düşündüm aranızda kullanan ve memnun kalan var mı hangi markayı tercih ettiniz ?
Saudade ebruliev xiaomi mi vacuum mop pro aldım aşırı memnunum hatta şuan çalışıyor ben burda geziniyorum🤣🤣 yatak odası hol mutfağı işaretledim sadece oraları temizleyip yallah yerine gidecek
agacsizkoala ebruliev Xiaomi v2pro kullanıyorum, almayın aldırmayın devamlı haritası karışır habire kaybolur sinir ediyor beni
Muhasebeciana ebruliev 19 aylik bir kizim var + calisiyorum haftada 6 gun ful ve 3 haftada 1 pazarda mesaiye gidiyorum siz dusunun halimi 😃 tefal x series 75 aldik 6 ay once ise basladigimda gayet memnunum hergun resmen haliyi dove dove supuruyor robotcum
ebolyk Homend alex aldım ben son çıkan modelini haritalama özelliği de var bende doğumdan sonra aldım hatta işime yaradı
ebruliev ebolyk teşekkür ederim memnun musunuz peki?? Ben normalde haftada 2-3 kez süpürüp siliyorum evi temiz yapıyor mu
ebruliev ebolyk ya aslında ben almak istiyorum ama çevremde kullananlar var çok tavsiye etmiyolar ama senin söylediğin marka değil başka marka kullanıyo onlar
ebolyk ebruliev Zaten her robot süpürge aynı değil bende çok araştırarak aldım en ufak sorun yaşamadım bugüne kadar
ebolyk ebruliev Yok hiç zarar vermedi zaten yükseklik sensörü var algılıyo çarpmadan kırmadan hareket ediyor çekim gücüde gayet iyi tozları falan çok iyi çekiyor performansından memnunum yani
sarilokumumm ebruliev evet son çıkan model 5 farklı harita özelliği var ve toz haznesi en geniş olanı