Biricik_11 thecamellia Karışık kızartma soslu makarna bide çorba yapacam ama daha karar veremedin hangi çorbayı yapsam diye😁
BuseBlt thecamellia ayy benim eşim de çok sever ama ben hiç sevmem, onun yerine barbunya yapıyorum o da fasulye niyetine yiyor 😂😂😂
Silwester thecamellia misafirim var Ezogelin çorba Et sote Pilav Sarma salata ay tatlısı Allah sofralarımıza bereket versin 😊
Katun thecamellia tavuk çorbası Karışık kızartma içli köfte yoğurtlu mantı sütlaç Sona yaklaştıksq uydurmasyon menüler kaçınılmaz oluyo😄
[silindi] thecamellia dur ben de yazayım hiç listelememiştim 😂 mercimek çorbası etli patates yemeği tavuk but pilav yaprak sarma patatesli börek içli köfte salata havuç tarator ıslak kek yeter yaaa gayet güzel menü yapmışım bence kalabalık misafirlerim var 😂😂❤️
Halimea [silindi] menünüz çok guzel 👍 benim buyuk yengemde gecen aynı menuden yaptı sadece sarma yoktu
Seden [silindi] etli patates ve tavuk ayni anda tercih etmeseydiniz de direk patatesli tavuk yapıp firina verseydiniz daha iyi olmaz mi :) et ve tavuk ayni anda pek tercih edilmez ama birinden birini sevmeyen misafirleriniz varsa onlara yaptiysaniz o baska tabi :)
Elfelf475 thecamellia Misafirin var bugun mercimek çorbası çöp şişe köfte biber patates yapıyorum fırında olacak yanına pirinç pilavı Salata bolll yeşillik konserveden yaprak sarma cıkarıcam kaynanam sagolsun komsposto ve ayran yaptım 🥳 tatlı dün güllaç yapmıştım bugün mozaik pasta yapcam biraz yanına ek
thecamellia kızlar bravo valla menüler harika bende yumurtalı ıspanak yoğurtlu ve çorba yapmaya karar verdim ama ne çorbası yaptım bilmiyom 😂 ıspanakları ayıklamak yıkamak aşırı yoruyo ya
SedaMeyra thecamellia 3 günlük yemek yaptim aksamlari calisiyorum ben işte iftar yapiyorum. Esim ve kizim icin yapip birakiyorum. Pirinc pilavi Et sote Pancar yogurtlu Sebzeli kremali mantarli corba Kisir Dolma yaptim yarin pisirecegim yaninada cacik ve mercimek corbasi bitti gitti
Roseses Tarhana çorbası lazanya karnabahar brokoli salatası bizde de böyle allah bereketimizi artırsın inşallah
Seden thecamellia tarhana corbasi Biber dolma Firinda kofte patates Eriste pilavi Havuc tarator Karpuz Sutlac :)) Misafirim var yoksa sadece corba-yemek-pilav-salata ve tatlidan yanayim :)) ramazan olunca insanın cani cekiyo :)