Asyakusunannesi Kızımın altını actım biraz kan gelmiş. Bezi değiştirdim ve hemen kaka yaptı onda kan yoktu.? başına böyle birşey gelen var mı ? Haftaya kontrolümüz var doktora gideceğiz ama daha önce mi gitsem napsam 🥺
Bestemm Asyakusunannesi doktorum kakada kan görürsen hemen doktora gelmen lazım demişti. Yinede siz bilirsiniz tabi.
Asyakusunannesi Bestemm kakada değil direk beze gelmiş biraz. Yarın gideceğiz salgın varmış sanırım kaka tahlili yapılacak
Asyakusunannesi Pisili 2 aylık geçen hafta kasık fıtıgı ameliyatı olduk kabız olmustu bi kaç gün sonra ishale çevirdi suluydu kakası
melasya Asyakusunannesi kac aylık kızınız.kırmızı turuncu renk ise az sıvı alımından kaynaklanabiliyo.ama kan kakada ise alerji yada kullanılan kan ilaçları ve popoda çatlaktan dolayı olabiliyo. dr a danısın bence
Asyakusunannesi melasya doktorumuzla görüştüm amip salgını var kaka tahlili yapalım dedi. Kaka da değil kan direk bezdeydi. Yarın gideceğiz
Neesss Asyakusunannesi benimde 20 günlük bebegim var ayni durumla ben de karsilastim 3 defa gördüm çok azdı ama doktora gittiğimizde benim yediğim süt ve süt ürünleri yumurta bebeğe sütümden geçip alerji yapabilirmis çok az olduğu için diyet baslama geregi duymadi sütün azalmasın dedi suan hiç yemiyorum değil ama daha az tüketiyorum artik olmuyor
Asyakusunannesi Neesss doktorumuzla görüştüm amip olabilir salgın var şuan dedi yarın kaka tahlili için gideceğiz