dunyaharikasi Kızlar lütfen bilen bi akıl versin 2 aylık bebeğimin genzine ya da boğazında balgam var kedi gibi nefes alırken hır hır yapıyor resmen öksürtemiyorum da ne yapayım bana bir akıl verin nefessiz kalır diye aklım çıkıyor genzine yapışır diye korkuyorum
Efuli6161 dunyaharikasi doktora götürdünüz mü balgamı ciğere inerse bronşiolite çevirir…bol bol emzirin kusarak atabilir boğazdaki balgamı burnunu da serumla açın sürekli
Erdempasam dunyaharikasi bol bol emzirin ve evinizde buhar makinesi varsa izotonik su koyup burnuna agzina dohru tutun sonra dik tutup sirtina asagidan yukarıya dogru 5 vuruş yapin ya agzina gelecektir ya da midesine gidip kaka yoluyla cikacaktir. Benimde bebegim 50 gunlukken hastalanmisti bu sekilde rahatlattik. İlerlerse doktor ilac yazmak zorunda kalir.
dunyaharikasi Flzkrtttt vakum gibi birşey aldık o zararlıymış galiba serum ise hiç denemedim çok ağlar diye eşime söyledim bugün ağlasa da deneyeceğim inşallah geçer
Flzkrtttt dunyaharikasi hırıltısı ondan olabilir hırıltılı nefes balgamlı öksürük burnunu temizliyin hergün serum fizyolojik sıkın 3 dk sonra otribebe ile çekin düzenli yaptığınız da hırıltısı geçecektir burnunun açık olması çok önemli çünkü yenidoğan lar sadece burnunun dan nefes alıyorlar yardımcı olduysam ne mutlu 🙂