Jeatimo sabahları uyanır uyanmaz ılık suya yarım limon damlatıp içiyoruz sonrasında spora koyuluyoruz birazdan 30 günlük challnge linki paylaşcam sporu yaptıktan sonra akşamdan hazırladığımı dukan birasınj içiyoruz ve bunu gün boyu su eşliğinde tüketiyoruz günlük (2,5 veya 3 lt ) dukan birasında yapımı 750 ml suyu kaynatıp içine 3 dilim limon 2 yeşil çay atıyoruz biraz ılıdıktan sonra sade soda döküyoruz sabaha kadar soğuyor zaten. Sonrasında saat 12 gibi kahvaltıya geçiyoruz asla ekmek tüketmiyoruz salatalık domates peynir haşlama yumurta . Saat 3 gibi tarçınlı türk kahvesi içiyoruz yanına bi cevir ve kuru kayısı olursa iyi olur ( şekeri dengeliyor tarçınlı türk kahvesi ve tatlı isteğini bastırıyor) akşamda en geç 6 bucukta akşam yemeğini yiyoruz sebze yemeği bol salata ben öyle yapıyorum yani 6 bucuktan sonra sıvı ile besleniyoruz ertesi gün ki kahvaltıya kadar akşam yatmadan öncede bi kaseye yoğurt koyup içine bol acı biber döküyorum acayip yağ yakıyor uykudayken ben böyle diyetle bi ayda 11 kilo verdim sporla desteklersek sarka olmaz olan sarkıklığıda topluyo