Deletedmom_22 Nurgrvn arada bende öyle yapıyorum canım pişi veya pide,pizza falan kahvaltı tarzı 🤪afiyet olsun
bikerem Deletedmom_22 afiyet olsun,bugun tarhana çorbası( dunden), kuru fasulye, pilav,salata ve sütlü tatli var bizde de. Son gunlerde artik cesit bulamıyorum,hava da isindi,temizlik de yapiyorum canim istemiyor,oysa en sevdiğim aktivite yemek yapmak
luciferrr Deletedmom_22 pizza Sarma Havuçlu patatesli mercimek çorbası Güveç Tarota Salata Profiterol Limonata yaptım bide Misafir gelck o yüzden bu hazırlık sadece sarma ve profiterol hazır 🙊
Tuti29 Canparcam_ soğuk baklavayı nasıl yapıyorsunuz? Misafirlikte yedim bayıldımmm çok güzelmiş gerçekten ama kendim yapabilir miyim bilemiyorum 😂
Canparcam_ Tuti29 Ben kendim yapmıyorum canım ya hic yapmadım baklavacidan alıyorum 😊 Evet çok güzel ya bende her zaman eşime al diyorum ağzının tadını biliyorsun diyor, cevizlisi de varmış onu da denedim geçen gün ama hoşuma gitmedi fıstıklı bol şerbetli favorim 🤗 Bu arada nefis yemek tariflerine soğuk baklava için bakabilirsiniz 🤭
Demirac19 Deletedmom_22 benim de dünden sarmam var, yanına yoğurtlu bir çorba yapıcam , kanat ve patates ve salata 🌸 Benim en pratik tatlı tarifim : süt irmik ve şekeri tencerede karıştır bardağa koy ☺ hem hafif hem kolay
Duyulurum Deletedmom_22 tatlı önerim ektedir 😄 oğlum bundan istedi ben de yaptım 💕 yemek de ne yapacağım bilmiyorum.