Deletedmom_22 Dünden domatesli bulgur pilavı yapmıştım ,yanına fırında sebzeli tavuk kanadı pişireceğim. Birde cacık veya salata. Siz ne yemek yapıyorsunuz bugün ? Tatlı yapacakmısınız ? Pratik tatlı tarifleri varsa alırım 🙃
Durukusunannesii Deletedmom_22 Etli kurufasulye , Pirinç pilavı , soğuk ayran aşı ,tarhana çorbası , çoban salata ve Muzlu biskuvili pasta ☺
AnnaKurt Deletedmom_22Ayran aşı çorbası Fırında tavuklu karışık kızartma Bulgur pilavı Ekmek kadayıfı
Deletedmom_22 leopar bütün tavuğun içine pirinç pilavu Olan yemiştim , misafirde ama 😅😅😅çok güzeldi gerçekten, ben bir kere yapmaya çalıştım beceremedim
leopar Deletedmom_22 yapıyorum normalde çok güzel oluyor amaaaa dün pilav yaptım hiç yemedik ve onu içinde yapsam acaba bozulur öu dşye korktum varsa yapan bilen sorayım dedim
Leylakkk Deletedmom_22 nohut, pirinç pilavı, cacık esim bisküvi pastası istiyor bayadır oğlum izin verirse onu yapicam bide
alinaannee Deletedmom_22 tatlı yapmıyorum bugün dünden kalma sütlaçım vardı pirinç pilavı Karnı yarık kuru cacık ezme yapıyorum 🌸🌸🌸
Deletedmom_22 alinaannee afiyet olsun canım benimde ıslak kekim var ama başka daha tatlı yapmak istiyordum 😅😋😋 çok seviyorum tatlıyı ya
Deletedmom_22 leopar ya bide o pilavın içinde üzüm gibi küçük bir şeyler vardı , ismini unuttum pilava katıyorlarmış😅acayıp güzeldi Ya hem tavuk , hem pilav 😅 tadı damağımda kaldı
leopar alinaannee ya bişi sorcam 😍dün pilav yaptım baya var ve yemedik hiç canımda çokk çekiyoe bugün içini o pilavla doldursam bozulur mu sence
alinaannee leopar tavuğunu riske atma hiç kalan pilavdan yapmadım canım bilemedim ama sana tavsiyem başka zaman yeniden yap 🌸