E_idil_kus Eşimin ablaları aileleriyle annesi ve babası iftara gelicek ama karar veremedim bulgur yada pirinç pilavı yapıcam kuru dolma yapıcam mantı yapıcamnortaya tavuk şiş yapıcam başka ne yapabilirim ana yemek olarak ha bide hoşaf acı sos salata
Aezgi E_idil_kus ana yemek olarak fırında beşemal soslu mantarlı tavuk sote yapın bence daha sık olur
Madam E_idil_kus menüyü değiştir bence bak domates veya yayla çorbası yap avcı kebabı kağıt kebabı gibi bi ana yemek yap kuru dolma yap patlıcan közle yoğurtlu meze yap havuç tarator veya birde normal salata ekle mantar varsa fırında tereyağlı kaşarlı mantar yap öasan zengin görünür çokta doyurucu olur
Seymagil E_idil_kus bir çorba, ardından sulu yemek de yapmak isterseniz etli kuru veya nohut yapın, ana yemek de Sultan kebabı olur karnıyarık olur veya sadece tavuk şiş, yanına pirinç pilavı, arpa şehriye pilavı. Ortaya semizotlu cacık, kırmızı biber mezesi birde kuru dolma yapsanız, bide karpuz tamam işte çok çeşit yapmayın israf 😂
E_idil_kus Aezgi ahhh fırınımı kullanamıyorum malesef aklıma gelmedi yemek yapıcağım fırını sildim bikaç saat geçmesi lazım çalıştırabilmem için
Aezgi Domates veya mecimek corbası Bahsettiğim tavuk yemeği pirinc pilavı kuru cacık ortaya karısık kızartma ( patates biber patlıcan domates soslu ) ara sıcak börek olabilir Tatlıda sütlü bi tatlı olabilir
Baby_angel9 E_idil_kus çorba, zeytin yağlı barbunya, sultan kebabı pilav, salata tarator, Muhalebili kadayıf ❤️ Yada Çorba, börek, hasanpaşa köfte, pilav salata, tarator, Şekerpare❤️
Yaduuu E_idil_kus zeytinyağı enginar yada barbunya pilaki olabilir. Domates yada mercimek çorbası , bir kaç meze , salata ve ya pilav ya kurudolma birini seçerseniz daha iyi olur. Mantıyı çıkartın bence. Tavuk şiş yanına bulgur pilavı birde tatlı revani olabilir tamamdır 👍
Aezgi Bu tavuk yemeğine domates ve salca koymayın tarif isterseniz eğer soğan yesil ve kırmızı biber tavuk ve mantarı pişirin biraz karabiber ve 2 yemek kasığı kadar soya sosu koyun suyunu cekince güvec kaplarınız varsa eğer ona koyun servisi daha şık olur beşemal sos yapın dökün üstüne biraz pişsin pişmeye yakın üzerine kaşar koyun cok sık ve lezzetli oluyor 👏🏽
AyazisMom Menunun bir uyumu yok kuzum ya Cok fazla karısık olmus Baslangıcta bir corba sec bence ben dun zerdecallı yogurt corbası yaptım super oldu bayıldık tadına Sonra mesela sebze graten yapabilirsin mantarli olur ispanakli olur ara sıcak olarak Ana yemekde patates oturtma olabilir yada patlican oturtma , yada hunkar begendi olabilir Yaninada pirinc yada bulgur pilavı , yesil salata ve sutlu bir tatlı ornegin ; magnolya , kedi dilli cikilata soslu muhallebi afiyet olsun hayırlı iftarlar☺️