thecamellia merhaba 6. ayda doktorumuz kan damlasına başlayın dedi bestiron marka önerdi kilosu kadar dedi fakat sağlık ocağıda ücretsiz veriyomuş ama kullanım dozu farklıymış böyle kullanan varmı
Madam thecamellia sağlık ocağındakilerin içeriği temiz değil imkanınoz varsa kullanamyın onları bestiron gayet iyiydir alıp kullanın derim
Metesmom thecamellia İmkanınız varsa doktorunuzun önerdiğini alıp kullanın. Sağlık Ocağının verdiğinin içeriği temiz değil ve kabızlık kusma gibi yan etkiler yapabiliyor bazı bebeklere.
Elisa1932 @thecamellia Bestiron güzel bende kullanıyorum. Sağlık ocağının verdiği igrencti paraben iceriyor zaten. 1 kere verdim çocuk mafoldu. Bestiron aile hekimim 10 damla dedi 6 aylık kızım. Eczane 5 damla demisti ama 5 yetersizmis
thecamellia Elisa1932 anladım bende dedim acaba farklı şeylermi kullanım dozuda farklıymış çünkü biz 6 aylığız kilosu kadar dedi doktor
Elisa1932 @thecamellia kizim 8 kilo ama bana 10 damla dedi eczane ayrı söyler doktorlar ayrı söyler valla napcamizi şaşırdık. Eczaneye uydum 5 damla verdim doktor cok az yetersiz dedi 10 yaptı
Elisa1932 @thecamellia Baktım şişe ye evet gunde 20 damla 4 10 yas grubu diyor ama doktorlar küçüklerin kullanmasinda sakınca görmüyor. Ben icerigi temiz diye bunu seçtim güzel yani
thecamellia Elisa1932 anladım biraz araştırdım bende genel olarka hepainde öyle yazıyormuş teşekkür ederim bene onu aldım kızımda sevdi pekmez gibi 😁