Melihaptt Oğlum 43 günlük tırnaklarını kesiyorum ama derin kestirmiyorlar öyle oluncada eli sürekli yüzünde ve çiziyor mahvoldu yüzü eldivenleri takmak istemiyorum artık hem sıcak hem gelişimi açısından napıcamı şaşırdım siz nasıl napıyorsunuz bu konu da
Esraabrklu Melihaptt 10 günde geliyo bizim oğlanın tırnakları.kesiyorum uzadıkça başka çare yok.mesela 1 hafta önce kesmiştim şuan az çıkmış kesmek zorundayım🤦♀️ yoksa dediğin gibi elini gözüne yüzüne vuruyo mahvediyo.eldivenleri bırakana kadar gözümüz çıktı yahu artık takmıyoruz 2 2 buçuk aylıkken bırakabildik eldivenleri.anca
Melihaptt Esraabrklu bizim de bırakmamız bulur sanırım 2 2,5 ayı cildi de çok kuru sanırım biraz da o yüzden eli sürekli yüzünde
1mom1baby Doğduğu ay keserim diye korktum tırnaklarına dokunmadım eldiven 2 3 kere falan takmışımdır kendini çize çize öğrendi bıraktı 1 aylık olduğundan beri uyurken kesiyorum uyanık olduğu zaman durmuyor
Melihaptt 1mom1baby bende öğrenir diye ummuştum ama çizilmedik yeri kalmayınca geri taktım eldivenleri
Beriltalay Derin neden kestirmiyorlar? Çok derin değil ama yüzünü çizmeyecek kadar derin kesiyoruz biz yüzünü çizmesinden kat kat iyidir
Melihaptt Beriltalay işte ben o ayarı tutturamıyorum sanırım canı acır diye derin kestirmiyorlar bana uzun gelmiyor kestiğimde ama nasıl beceriyorsa çiziyor her seferinde ve kanatıyor yüzünü
Beriltalay Melihaptt canım mutlaka tırnak seti al bebek törpüleri oluyor onu da kullan törpü yapmazsan sivri kalıyor benim bebeğim 50 günlük törpü de yaptıgım gundennberi çizmiyor yuzunu