Dimitrina_kovaceva Güzellik merkezinde bu cihazla lazer yaptıran varsa deneyimini benimle paylaşır mı lütfen 🙏🏻
Masal_1 Dimitrina_kovaceva hamile kalmadan önce 5 seans kadar girdim. Çok tüylü birisi değilim ilk öncelikle bunu söyleyeyim. Şuan kolumda yok denecek kadar az bacaklarımdada. Fakat diğer bölgelerimde mecburen arttı.
Dimitrina_kovaceva Masal_1 ben de cok az tüylüyüm beş seansta azaltıyorsa şükrederim cunku her Ay komple agdaya gitmekten yoruldum 😵💫
Masal_1 Dimitrina_kovaceva çok rahatlık çookk şimdi tekrar başlayacağım 🙈 peki yapacak kişi ile görüştünüz mü ? Ne diyor garanti veriyor mu ?
Dimitrina_kovaceva Masal_1 %100 garanti diye bir şey yok illa ki çıkacak az da olsa. Tamamen bitmesi imkansız diyor. Ama düzenli yaptırırsanız %80 azalma olur diyo.
Masal_1 Dimitrina_kovaceva zaten %100 garantisini çoğu yer vermiyor. Birde ben en son bir yerle görüştüm tüyleri jiletle kısaltmak yerin traş makinesi ile kısaltın yoksa tüy kökleri tekrar canlanıyor dedi aklınızda bulunsun
Dimitrina_kovaceva Masal_1 bugün ilk seansa girdim ilkinde jilet kullanılıyor diğerlerinde traş makinesiyle kısaltılıyormuş
Masal_1 Dimitrina_kovaceva oo süper o zaman. Hadi hayırlı olsun. En kısa zamanda tüylere evlada demeniz dileğiyle 🥳🥳