Mrvsmt2502 Arkadaşlar merhaba. 18 günlük bebeğim bazen emerken memeyle kavga ediyor başta gazdan dolayı düşündüm ama değil. Esneryen damağını gördüm başına gelen var mı bu nedir sizce bu yüzden mi ememiyor ki 😔 https://imgyukle.com/i/RjTppq
Veragillerden Damağında bir şey göremedim ben. Eğer dil bağı varsa veya pamukçuk varsa dilinin üstünde bunlar engel oluyor olabilir.
Mrvsmt2502 Veragillerden sol dişlerinin çıkacağı damağında beyaz kabartılar var canım. 4 5 aylık olsa diş diyeceğim ama çok erken daha. Dil bğıda pamukçukta yok aslında 😔
Veragillerden Mrvsmt2502 Benim kızımın da sizin gibiymiş o zamanlar onu fark ettim. Ama siz yine de bir çocuk doktoruna götürün. Onlar hemen söylerler. İnşallah bir şey çıkmaz. ❤️
Mrvsmt2502 Veragillerden sizinkinin sebebi neydi ki. Aylık kontrolü yakın genelde akşamları ağlıyor biraz daha durmazsa daha erken götüreceğim 😔
Veragillerden Mrvsmt2502 Diş yerleri doğuştan kabarık. Şu an alt dişlerimizden biri çıkmak üzere. Belki de onunla mı alakalı bilemiyorum…
Mrvsmt2502 Veragillerden zamanı sizinkinin aslında. Benimki diş için çok erken inşallah kötü bi şey değildir 😔