Anne25 Susudebanaa boza bol bol boza içiniz Prematüre annesiyim o şekilde sütüm arttı benim de bol bol boza bulgur da arttırr
Busranur_65 Susudebanaa emzirdikçe çoğalır benimde ilk ayda azdı doğumdan sonra kordon parçaları kalmış diye kürtaj oldum beslenemedim emziremedim diye azaldı emzirdikçe çoğaldı gece emzirmekte önemli bide eczanede bestlak damla var bitkisel doğal süt kanallarını açıyor süt hormonlarını yükseltiyor faydasını gördüm .
Duygu388 Susudebanaa Kompostu kuru soğan ve günde 3 litre su Bnmde bi 2 günlük sütüm azaldı sonrasında yiyince oldu bide stresden uzak durcaksn bn çok üzülmüşdüm
Aysimannesi Anne25 merhaba boza içmek istiyorum ama ben bulamıyorum yaaa nasıl nerden bulabilirim siz marketten falan mı alıyorsunuzacaba
Boncuk21 Solgar B 12 brewers yeast, bestlak damla, hümana anne çayı . Özellikle solgar 4. Aydan sonra bebeğimi memeye döndürdü . Meme emmeyen ortalığı yıkan kızım şimdi biberon veriyorum almıyor 🥰
Aysimannesi Boncuk21 benim 3 aydan sonra göğüslerim yumuşadı sizin de öyle mi acaba bu süt azalması anlamına mı geliyor
Saadet14 Boncuk21 Masallah sana 🧿kesinlikle solgar b12 kullanin 1 aydan itibaren kullaniyorum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi hem enerjim oluyor sayesine
Saadet14 Susudebanaa Sordum ben b12 icin al dedi bir zarari yok canim ama aklina cok takiyorsan doktora sormasan bile saglik ocagina sor gunde 6 tane iciyorsun sabah 2 oglen 2 aksam 2 ben ilk zamanlar 4 tane iciyordum ama 3.aydan sonra gogusler yumusuyor 6 ya cikardim