Mucizegebelik Kızlar 5 saat oldu uyandiramiyorum oğlumu. 8 günlüğüz heeseyi yaptım olmuyo kan şekeri düşer mi
BENF Mucizegebelik evet kan şekeri düşer 2 saatte bir beslemek gerekir yada 3 saatte bir . Yeni doğanı uyandırmak gerekir donunu çıkar ayaklarıyla oyna sık biraz topuklarından şapkasını çıkar uyansın hemen doyur bebeği kan şekeri düşer çünkü daha 8 günlük ne yap et uyandır memeyi ver ağzına
Bebegimm1 Mucizegebelik cok uzun sure olmuş ustunu soy islak bez gezdir ciplak birak bir sure topuklarina sertce vurun mutlaka uyandirin sarilik başlangici olur ben ilk zamanlar sık emzirip 2 saatte bir mama yapip verirdim sadece emiyorsa saatte bir emzirin sariligina baktirdiniz mi ilk hafta
Sebusebu Mucizegebelik uyandır mutlaka olmaz sarılık olur şeker düşer corabını cıkar ayagının altına parmagınla vur burnunu sık bırak cenesini dokunarak yokla mutlaka uyandır
Kendineanne Mucizegebelik yeni doğan bıraksan sekiz saatte uyur hem kan şekeri düştüğü için hem de sarılık riski olabilir bi şekilde uyandırıp beslemeniz lazım sarılık varsa hatta saat başı besleme Yapman gerekiyor
Samet01 Mucizegebelik uyur ama uyutmamaya çalış canim ben topuklarına vururdum 2 saatte bir muhakkak emmesini sağlayın sarılık olmasin şekeri düşer hayırli uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Minikbirbebetoannesi Acele et uyandir benim kizimda bir gecede sarilik oldu. Soguk islak bezle ense ya da boynunu sil. Olmazsa eger bebekler uykudada beslenir sagabiliyosan biraz kasikla ver uyurken icebilir onu
Semihinannesi Mucizegebelik kız uyandirmasan bir gün boyunca uyur yenidoganlar oyle kendini anne karninda hissederler.sen besle bebehigi sarilik olur veya kilo kaybi olur emmiyorsa sag biberonla ver tenine ıslak bez gezdir en etkili yontemi bu uyandirmanin