glsmhr Arkadaşlar kimyon yemeklere atıyorum bebeğim 3 ay 1 haftalık ama gazı hiç hafiflemedi Bile çokta aşırı tüketmiyorum söylendiği kadar işe yarıyor mu deneyen var mı
Minnakordek glsmhr az sabır gaz sancısı bitecek ben değil az kilolarca kimyon yedim bana mısın demedi
Elmas16 glsmhr kimyon çayı bende çok işe yaradı doğru dürüst gaz sancısı çekmedik günde iki bardak içerdim düzenli bir şekilde
Sifakusu Ben çayını yapıyordum bebek gazlıysa gazlı yani pek bişey geçirmiyor deneyimlerime göre biz de öyle oldu. Rezene kimyon demeyip içerdim sürekli aşırı da bi etki olmadı
Minikyavrum46 glsmhr Ben kendim içiyordum 1 gün aralıkla kızım gaz sancısından aşırı ağlıyordu çayı içtikçe kendi kendine az da olsa çıkarmaya başladı gazını çok rahatlamıştı.
Busraata glsmhr ben günde taze kimyonu kaynatıp 2kere çay bardagıyla içiyordum faydasını çok gördüm kimyonla yatıp kalktım resmen 😀 probiyotik kullaniyormusunuz
Aytenekinci glsmhr olabilir bn hiç yapmadım ama toz kimyondan ama tavsiye ederim etki ediyi yani her yemekten sonra için snra bebeğe verin iki çay kaşığı kdr ondada fayda olur istersnz şekerde atarsnz içine ben şekerle içtim hep