Asilturk Arkadaslar merhaba bebeğim 5 ay 3 günlük alt dislerinden biri patladi digeri patlamak üzere emerken resmen ısırıyor disin ucu var hepsi de cikmadi. Disler çıkınca nasil oluyor yara bere oluyor mu? önlem olarak napiyorsunuz deneyimli anneler ?
Balbocegim Asilturk ilk cikarttiginda isiriyodu benim oglumda hatta hirslanip sıkıyodu gözumden yas geldigini bilirim ama belli etmemeye calistim oyuna çevirir diye simdi 4 tane dişi var ısırmiyo birakti yani
Melis1661 Asilturk Balbocegim Benim oğlan daha çıkarmadı ama ısırıyor oda çok acıyor çıkaracak belirtisi mi 4 buçuk aylık dün gece de hiç uyumadı kafası yanıyordu
NekwaSultan Asilturk ust disler cok zorladi bizi 7. Ayda çıkarken ayni sefa yagi almıştım o birde aventin kalkani vardi onlari kullandim dunden beri yine deldi resmen kullanamaya basladim 11 aylik kopek dişleri cikiyor sanirim😐
Balbocegim Melis1661 valla cnm kafa yanmasi bizdede 5 ayliktan beri vardi surekli damklarini kontrol ediyodum elleri agizdaydi falan ama 8 aylikken cikartti ilk disini😂sonrasinda artarda cikardi 10 aylik suan 5inci dis yolda bebekten bebege degisiyo sanirim belirtiler🤔
Asilturk Melis1661 Valla canim bizim ki 3 ayindan beri biseyleri kemirmek istiyor disler hazırlanıyor demek ki ama bebekten bebege degisir tabi
SaremmSelimim Bizde öyleyiz sürekli yara yapıyo damaklarının arasına bir sıkıştırıyo resmen geçen baktım zıbın kan olmuş meğer memeemi kanatmış 🙁
Asilturk NekwaSultan Allah hepimize yardim etsin 🙄 birsey daha sorabilir miyim? Ilk alt iki disten sonra ne kadar bir zaman sonra diger ust disler çıkıyor yani araliklari nedir?
Ogulveannesi Asilturk benim oğlan 6tane diş çıkardı çokDa keskin dişleri bir iki kez ısırmışTı 2gün geçmeDi acısı 🤦🏻♀️Şimdi arada uykuda yapıyor 😑
Asilturk Ogulveannesi Anlasilan bir muddet gundemimiz de bu olacak ataklar vs derken derken zaman boyle gececek demek ki🙄
NekwaSultan Asilturk canim 2 çocuğum var 2side farkli oldu Buyuk 3.5 aylik ilk disler Ustler 7 de cikti Minik 4 aylik ilk disler 9 aylikta ust dişler çıktı.
[silindi] Asilturk bizim alt iki dişimiz çıktı 5 aylığız ısırıyor arada gümüş kapakları taktım yara olmasın diye