Kirpikana Bugün marketten arı mama aldım tarihi tam 1 sene 2 ay geçmiş yarın gidip geri versem fişi de duruyor kabul ederlermi paketi açtım ama içindeki poşeti acmadim.kapali yani karton açıldı sadece sonra tarihine bakmayı unutmuştum baktım
Cihangiriinannesii Kirpikana Kabul etmek zorundalar fişi de duruyorsa hatta bir güzel de fırça atın 1 sene tarihi geçmiş ne demek ya dikkat etmeyip verseydiniz bebeğe
SeverusSnape Kirpikana inanılmaz gerçekten, raf kontrolü nasıl yapılmaz ki? Fişiniz duruyorsa geri götürün, iade almak zorundalar.
Htcokur Kirpikana dava bile açabilirsin fiş varsa üstüne para alırsın tüketici haklarını ara dişi mamayı gönder gerisini onlar Halleder
gibicibicis Kirpikana alırlar ben yerel bir marketten kavanoz mama almıştım kapağını açtıktan sonra skt bakmıştım üstünden 6 ay geçmişti almışlardı zaten geçmiş ürünü tekrar rafa koyamicaklari için açılıp acilmamasinin önemi yoktur heralde
Kirpikana Htcokur geri almazlarsa öyle bir hakkım var ama gidip söylemem lazım iyi ki kontrol ediyorum hep alırken bir şey yoksa çocuğa verseydim.Allah göstermesin geceyi hastanede geçirirdik
Htcokur Kirpikana onun sonucu ölümle bile sonuçlanabilir çünkü içeriğinde süt var Allah korusun çok çok tehlikeli allahım korusun evlatlarımızı iyiki bakmışsınız tarihine ama bu olayı lütfen görmezden gelmeyin şikayet ediinnn edin ki bizler de yaşamayalım böyle şeyleri korksunlar biraz
Kirpikana Htcokur bugün götürdüm ama keşke 1-2 saat içinde getirseydiniz müdür kabul etmiyor bu şekilde yapacağımız bir şey yok dediler