Saykoogg Bebeğim bugün çok huzursuz şimdi yıkasam bi sorun olurmu 5 aylık bebekten bahsediyorum saat gece 11de hiç yıkamadım ilk olacak bu saatlerde bebek yıkayanlar varmııı
cansuali Saykoogg 5 ay bir haftalık bebeğim yeni yıkadım uyudum saati niye sorun ettin anlayamadım canım
Linaa222 Saykoogg evler sıcak artik 3bucuk aylık bebeğimi bn de yeni yıkadım direkt uyudu hatta sızdı galiba😀😍
cansuali Saykoogg aksine ben hep uyumadan önce yıkıyorum hem rahat uykuya geçiyor hemde güzelce üstünü örtuyorum 9 bucukta yıkadım doyurdum bir saattir uyuyor mışıl mışıl 🤭
NilAsyaMom Saykoogg bebekler yıkanmaktan hasta olmaz kuzum güzelce giydir saçını kurut mis gibi uyusun yavrucak 🥲🌼
Terazianne06 Saykoogg anneleri dinlemeyin hahahhahekrk nedir bu anne kaynana elti terörü😂 rahat rahat mis gibi uyusun yavrucuk
Tuba11 Saykoogg Ve korkma hasta olur mu diye hiç olmaz. Bebeğim doğduğu ilk zamanlar hep yıkadık akşam 10 vs vs. Korkma daha iyi. Oda dereceni ayarla yeterli. Çok sıkı da giydirme çok ince de giydirme. Rahat etsin yavrum uyusun daha iyi 🙏🤗🤗🤗
Pediatrihemsiresianne Benim annem de hep öyle diyor ama oda sıcaklığına su sıcaklığına dikkat edildiği sürece bir şey olmaz inşallah ben aylardır akşamları yıkarım yatırırım