snyck Babyboys bestlak ve galactago ikisinide kullandım bariz bir etki görmedim zaten ikisinin içeriği çok benzer
Rustemoz33 Zeynepmom55 benim bebek emmiyor ama onu alsam sütümü sağdığımda faydasını görür müyüm acaba. Malt kullandım önceden iyi geliyordu ama emmeyince sağıyorum 30-40 cc anca çıkıyor ikisinden toplam 🥺
Zeynepmom55 Rustemoz33 damlayı dene bi canım ben memnun kaldım ama bol bol su iç dereotu ye hurma ye ben bunları yapıyorum
SNGkcn Damla değil ama ben arifoğlu markasının anne çayını aldım bitkisel karışım şeklinde faydasını gördüm tavsiye ederim
[silindi] Sütüm azalıyo diye galaktago kullanmaya başladım. İki gün içinde faydasını görmeye başladım göğüslerim dolu dolu oldu hep kendiliğinden süt akıyor artık uçlarından
Elifmutaf Rustemoz33 youtube de sezen ketenci oy un süt çoğaltma ile ilgili bir videosu var. Bir bakın isterseniz
Elifmutaf Rustemoz33 youtube de sezen ketenci oy un süt çoğaltma ile ilgili bir videosu var. Bir bakın isterseniz
Adasibel Rustemoz33 tabii ki düzenli sağımla sütün çoğalır ☺️ Gün geçtikçe sağdığın miktarın çoğaldığını da göreceksin☺️ Zaten bebeğin makinanın sağdığından daha fazla sütünü sağıyor. Az çıktığını görüp yetmiyor diye üzülme. Makina farklı bebeğinin emmesi çok farklı☺️