Zahide_4646 Benim başıma geldi sizin de gelsin istemiyorum miniklerin dunyasi diye bir siteden elbise sipariş verdim gelen ürün fiyasko o kadar para boşuna gitti giden paraya mı yanayım böyle bir hataya nasıl düştüğümemi kızıma hayal ederek almıştım oysaki
FHKK Zahide_4646 Geçmiş olsun, şu sıralar çok yaygın bilindik sitelerden alın fırsat vermeyin bunlara.
UraSsmom Zahide_4646 Geçmiş olsun güven olmuyo artık cidden. Almak istediğinle gelenin fotoğrafını atarmısın merak ettim
Zahide_4646 yigitinaannesii Evwt canım Instagram da ya arkadaşım verelim dedi yoksa ben mağazadan alırım genelde
FHKK Zahide_4646 Sayfanın isim değiştirip değiştirmediğine bakın yorumlar nasıl açık mı sınırlı mı, düpedüz dolandırıcıyım diye bağırıyor bazı sayfalar
Bety Yorumlar sınırlandırılmış zaten belli kendi . kendine güvenen sayfa neden yoruma kapatsın 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
FHKK Zahide_4646 Google’dan img.yükle ye girip fotoğrafı yükleyin 2. Linki kopyalayıp buraya yapıştırın 😌
alvisinannesi Zahide_4646 çok geçmiş olsun 🌸 ama sayfada hiç yorum yok çok sahte olduğu belli aslında.üzülmeyin hiç mübarek günlerde çıkar acısı illaki pisliklerden
Zahide_4646 alvisinannesi Ya başıma gelmedi hiç ve benim bulduğum bir site değil ya Allahım çıkarsın onlardan