Ferdaaaa Bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı? Sütüm baya baya azalıyor arttırmak için çoğu seyi denesemde artmıyor 😱
Kadifemsii Ferdaaaa genelde regl dönemlerinde azalıyor sonra düzeliyor hatta tadı bile değişiyor . Ben deli gibi kuruyemiş yeşillik falan tüketiyordum .
Hndnzi Ferdaaaa şuan aynı durumdayım olmadım henüz ama birkaç günüm var aşırı azaldı mecbur mama veriyorum
Hndnzi Ferdaaaa momstok diye bir çay varmış herkes çok memnun kalmış ondan sipariş verdim henüz kullanamadım ama baya kişi memnun kalmış
Ferdaaaa Kadifemsii regle öncesinde oluyor benim ve bir hafta kadar sürüyor, regl olduğum gün artıyor ama bir hafta zor geçiyor sütüm yetmeyecek hala geliyor 😱
Ferdaaaa @ Hndnzi keşke bir çözüm bulabilsek ne artırır acaba herseyi deniyorum ama fayda edeni bulamadım
Kadifemsii Ferdaaaa herzamankinden daha bol sıvı beslenin dikkat edin sütünüz yeter elbet olumsuz düşünüp strese girmeyin bu daha kötü çünkü
BuluttBey Bu çok normal regl olmaya yakın salgılanan hormon süt hormonunu bastırır . Birbirlerini bastırmaya çalışırlar ve hem süt tadında hemde miktarda azalma görülebilir . Geçici bi durum merak etmeyi sıvı ve yeşillik tüketin 3-4 güne düzelir 🍀
BuluttBey Ferdaaaa sanırım biraz da stres yapmışsınız bu durumu sütünüzü kontrol etmeyin . Sürekli çocuğunuzla yalnız kalıp çıplak ten tene temas yapmaya çalış . Sütünüz inanılmaz artacaktır